ŞİŞLİ CHP ÇADIRINDA YANGIN

ŞİŞLİ CHP ÇADIRINDA YANGIN

CHP'nin Şişli Ayazağa seçim irtibat çadırına kimliği belirsiz kişiler tarafından, saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi. Çevredekilerin müdahalesiyle söndürülen yangının etrafa sıçraması engellendi.

  CHP'nin Şişli Ayağaza'da kurduğu seçim çadırı gece 02.15'te saldırıya uğradı. Çadıra yanıcı madde dökerek ateşe veren saldırganlar, çadırın ve asılı olan Türk bayrağının da yanmasına sebep oldu.
 
CHP İstanbul İl Yönetimden; örgütlenme ve örgüt yönetiminden sorumlu Bşk. Yrd Cemil EKŞİ ve  İL Sekreteri Metin KAYA’DA olay yerine gelerek CHP Şişli İlçe Başkanı Veli ÇELİK ve Ayazağa Mahalle Birim Başkanı Reşat GAVAZ’dan olayla ilgili bilgi aldı.

   Bşk. Yrd Cemil EKŞİ:  “Bazıları Türkiye’yi kaosa sürüklemek istiyor. Bize düşen görev genel başkanın dediği gibi insanca,doğru ve dürüst yaşama isteğini yerine getirmek. Bütün bu tarz olumsuzlukları ortaya koyanları ıslah etmek. Artık örgütümüz,ilçelerimiz,gençlik ve kadın kollarımız daha duyarlı olacak. Buradaki ilçe başkanı ve mahalle başkanı bu tarz münferit olaylara sağ duyu ile yaklaşacaklar. Sonunda sandıktan inşallah CHP çıkacak ve Türkiye normalleşecek. Buradaki herkese geçmiş olsun bu münferit olaylar bizleri yıldırmaya yetmeyecektir” dedi.

   Mahalle Başkanı Reşat GAVAZ: “Bu olayı gerçekleştirenler amacı, CHP’nin seçim çalışmalarını engellemek. Bu olay kesinlikle kişisel değil ve CHP’sine karşı düzenlenmiş planlı bir saldırı olduğuna inanıyoruz. Bu gibi münferit olaylar bizleri  hiçbir zaman yıldıramadı. Seçime kadar sürecek olan çalışmalarımıza, moralimizi bozmadan ama daha istekli bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

  

Polisin soruşturma başlattığı ve olayla ilgili çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.