ŞIŞLI BENIM IÇIN ÖNEMLI

ŞIŞLI BENIM IÇIN ÖNEMLI

Nurettin OduncuŞişli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi

1952 Şişli - Fulya Mahallesi doğumlu. İlkokul 19 Mayıs İlköğretim, ortaokul Nilüfer Hatun İlköğretim, lise Mecidiyeköy Lisesi, yüksekokulu ise Kocaeli Meslek Yüksekokulu’nda okudu. Tekel Bira Fabrikası’ndan emekli oldu. 1972 yılında CHP Gençlik Kolları’nda politikaya başladı. 1977 yılında ise içişleri Bakanlığı Sivil Savunma Kolejini dönem 2. olarak bitirdi. 2009 yerel seçimlerinde DSP’den Şişli Belediye Meclis Üyesi oldu.

 

Üye olduğunuzu sivil toplum kuruluşları:

Mecidiyeköy Lisesi Mezunları Derneği Başkanlığı, Fulya Spor Kulübü başkanlığı.

 

Seçimler sonrasında Şişli halkının daha huzurlu ve refah içerisinde yaşaması amacıyla hangi kararların alınmasında etkili olduğunuzu, hangi sorunlara çözüm bulduğunuzu anlatır mısınız?

Fulya mahallesi doğumluyum. Benim başka bir ilçede bağım yok. Şişli benim için çok önemli. Doğduğum, yaşadığım, her canlı gibi vademiz dolduğunda Şişli’den gideceğim. Fulya Mahallesi temsilcisi olduğum için, birinci öncelikte mahallem geliyor. Kaldırım, ağaç dikme, parklar gibi rutin belediyecilik hizmetlerinin aksamadan gitmesi için çalışıyoruz. Şişli ekoldür. Bir markadır. Sorunu kalmamıştır. Kentleşme sorunu vardır. Varoş birkaç mahallesi vardır. O da kentsel dönüşüm uygulandığı zaman rahat nefes alınacaktır. Kentleşme v yerleşme problemi vardır.

Okullara muazzam ilgi ve alaka gösteriyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sağlık ve ibadet yerleri için çalışmalar yapıldı. Alt yapı sorunu pek yok. Yerleşimden doğan aksaklıklar nedeniyle kalan yeşil alanları korumaya çalışıyoruz.  Kentsel dönüşüm programları gerçekleştiği zaman rahatlama yaşayacaktır.

 

Meclis üyesi olarak bundan sonra ki dönemde neler yapacaksınız?

Bağımsızız. Her siyasi partiye aynı uzaklıkta, her siyasi görüşü olan insana ise aynı yakınlıkta davranıyoruz. Daha modern, daha güzel bir Şişli yaratmaya çalışıyoruz. Aksaklıkları gidermeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince Şişli’yi eğitimi, sağlığı, sosyal yaşamı ve dernekleri ile sadece Türkiye’de değil dünyada marka yapmaya çalışıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.