Şişli Belediyesi’ne  ‘Berkin Elvan’ tepkisi

Şişli Belediyesi’ne ‘Berkin Elvan’ tepkisi

Yerel seçimlerden önce Şişli’de bir barka ‘Berkin Elvan’ tabelası asılmış ve seçimlerden sonra da o parktan tabela indirilmişti. Bu hareketi ile seçmen kullanıldığını düşünerek tabelayı indiren Şişli Belediyesi’ne tepkili.

‘ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞINI UNUTMAYACAĞIZ’

Gazetemizi arayan Berkin Elvan taraftarı; Şişli Belediyesi’nin ilk icraatıyla oy alabilmek için seçmen olarak kendilerini kullandıklarını ama bunu asla unutmayacaklarını, bu tavırlarının da Şişli Gazetesi aracılığı ile tüm Şişlilinin de bilmesini istediklerini ifade ederek tepkilerini belirttiler.

‘BİZİM BULUNDUĞUMUZ ORTAMLARA GİREMEYECEKLER’

Bu tutumlarına da sessiz kalmayacaklarını ve her platformda da dile getireceklerini belirten Berkin Elvan taraftarları; ‘Şişli Belediyesi, bizim bulunduğumuz ortamlara artık giremeyecekler’ dediler.

‘ŞİŞLİ BELEDİYESİ İKİLİ OYNADI’

Gazetemize gelen gerek Berkin Elvan taraftarlarının gerekse de karşıt grupların eleştirilerinin birleştiği tek nokta da Şişli Belediyesi’nin her iki tarafa da ikili oynayarak kendilerini kullandıklarını ifade etmeleri oldu.

‘OY ALMAK İÇİN ASTILAR SONRA DA KALDIRDILAR’

Şişli Belediyesi’nin, seçimlerden önce sokaklara dökülen milyonlarca Berkin Elvan taraftarlarının, tabelayı asılan mahallede çoğunlukta olmalarından dolayı oyları almak için o tabelayı astıklarını, bunda da başarılı olduklarını ve kendilerinin kullanıldığını ifade ediyorlar.

YAPTIKLARINI ÖRTPAS ETMEK İSYİYORLAR

Berkin Elvan karşıtlarının da; seçimlerden sonra da tepkilerini çekmemek için söktürdükleri ifade ediliyor. Burada da Ak Partilileri bahane ederek onlar istemedi denilerek yaptıklarını ört pas etmek istiyorlar.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ: ‘O TABELAYI BİZ ASMADIK’

Şişli Gazetesi olarak yaptığımız araştırmalarda, Şişli Belediyesi’nin meclisteki yaptığı açıklamada ‘O tabelayı o parka biz asmadık, mahalle halkı asmış’ dedi.  

Şişli Belediyesi’nin Berkin Elvan’ın isminin parktan kaldırılması için bu kadar beklemesinin altında da seçimlerin yattığı ve bu kadar beklemeden sonra da bu olayın büyümesine neden olduğu ifade ediliyor.     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.