Şişli Belediyesi ve Muammer Keskin’in evinin karşısındaki bina korku evine dönüştü!

Şişli Belediyesi ve Muammer Keskin’in evinin karşısındaki bina korku evine dönüştü!

Şişli Belediyesi’nin karşısındaki, Muammer Keskin’in kendi evinin ve çocuk parkının yanındaki iki yıl önce boşaltılan 7 katlı bina madde bağımlılarının yuvası haline geldi.

BİNA RİSKLİ OLDUĞU İÇİN BOŞALTILMIŞTI

Riskli olduğu için iki yıl önce boşaltılan 7 katlı, çocuk parkının hemen yanındaki 4 binadan oluşan 56 dairelik boş binalar adeta korku evine dönüştü. Bina çevresindeki vatandaşlar madde bağımlıları nedeniyle çocuklarını parka getirmeye korkar hale geldiler.

BİNANIN YIKILMASINA KARAR VERİLMİŞTİ

Meydana gelen depremler ve üç kolonunda çatlaklar olduğu tespit edilen demir çubuklarının yıpranması nedeniyle riskli bina olarak iki yıl önce yıkılmasına karar verilerek boşaltılan 7 katlı 56 dairelik 4 bina madde bağımlıların yuvası haline geldi. İki yıl önce yenisi yapılacak diye boşaltılan fakat yenisinin yapılamayacağı neden olarak gösterilen riskli bina madde bağımlılar tarafından işgal edildi.

AİLELER ÇOCUKLARINI PARKA GETİREMİYORLAR

Riskli olduğu güçlendirileceği belirtilerek mühürlenen ve 2 yıl önce boşaltılan Şişlinin göbeğindeki 7 katlı binada madde barınması çevre halkını rahatsız etmeye başladı. Binanın hemen Çocuk parkının yanında olması ve madde bağımlıların sürekli binaya girip çıkmaları ve parkı kullanmaları aileleri korku ve paniğe soktu.

KORKU EVİNİN SORUNU BİR TÜRLÜ ÇÖZÜLEMEDİ

Çevre halkı korku evi olarak adlandırdıkları binanın madde bağımlıların girmemesi için defalarca şikâyette bulunmasına ve Şişli Belediyesi'nin binanın giriş ve çıkışlarına tuğla ve saçlarla kapatmasına rağmen sorun çözülemedi. Belediyenin ördüğü tuğlalar kırılıp kapatılan saçlar ise yerinden sökülerek tekrar kullanılmaya başlandı.

Madde bağımlılar hemen yanındaki çocuk parkına girerek vatandaşları da tedirgin ediyorlar. Boşaltılan binanın korku evi haline geldiğini ve madde bağımlılarının yuvası olduğunu belirten mahalleliler çocuklarını parka getirmeye korkar hale geldiklerini binanın her tarafından madde bağımlıların çıktığını çocuklarına zarar vermelerinden korktuklarını kaydettiler.

HER GEÇEN GÜN TEHLİKE BÜYÜYOR

Madde bağımlıları tarafından işgal edilen ve kendi kaderine terk edilen binada madde bağımlıların her geçen gün biraz daha artıp tehlike oluşturduklarını belirten mahalle sakinleri yetkililerin bu konuya acilen bir çözüm bulmalarını ve binanın bir an önce yıkılarak tehlikenin ortadan kaldırılmasını istediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.