Şişli Belediyesi kreşlerinin açılış tarihindeki belirsizlik rahatsızlık yarattı!

Şişli Belediyesi kreşlerinin açılış tarihindeki belirsizlik rahatsızlık yarattı!

Şişli Belediyesi’nin kreşlerinin ne zaman açılacağı yönündeki belirsizlikleri, personel başta olmak üzere vatandaşlarda rahatsızlık yarattı.

KESKİN, SEÇİM VAATLERİNDE, KREŞLERE ÖNEM VERECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, önem verdiği ve seçim kampanyasında her mahalleye kreş sözünü vermesine rağmen, kreşlerin ne zaman açılacağı bilgisinin dahi verilememesi tepkilere neden oldu.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE AİLELERE KREŞ HAKKINDA BİLGİ VERİLMİYOR

Şişli Belediyesi’nin çalışan personellerinin çocukları ağırlıkta olduğu kreş karmaşası bir türlü çözüm bulamadı. Kreşlerin ne zaman açılacağıyla ilgili Şişli Belediyesi de bilgi vermiyor.  

Bu belirsizlikler, özellikle de belediyede eşiyle birlikte çalışan personeli zor durumda bırakarak ciddi mağduriyetler yaşanmasına neden oldu. Çocuklarını Şişli Belediyesi’nin kreşlerine veren diğer vatandaşlar da bilgi alamamaktan yakınıyorlar.

İSTANBUL’DA BİRÇOK İLÇEDE KREŞLER AÇILMIŞ DURUMDA

İstanbul’da birçok ilçe belediyesi kreşlerini açmış durumda iken, açmayan belediyelerinde ne zaman açılacağı belirlenmiş durumda.

Şişli Belediyesi personeli ve vatandaşlar, Şişli Belediyesi’nin kreşleri ne zaman açılacağının bir an önce açıklığa kavuşmasını beklemekteler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.