Şişli Belediye Meclisi Nisan ayı 2. toplantısı..

Şişli Belediye Meclisi Nisan ayı 2. toplantısı..

Toplantıya Bayram Özata Başkanlık Etti..

 Şişli Belediyesi Meclis toplantısının 2. birleşimi 7 Nisan 2017 Cuma günü Şişli Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşti.

  Toplantıya Bayram Özata Başkanlık etti. Faaliyet Raporunun görüşüldü gün Meclise Belediye Başkanı Başkanlık edemeyeceğinden dolayı bu toplantıya Belediye Başkanı Hasan Hayri İnönü başkanlık edemedi.

   Yapılan yoklamanın ardından, toplantıya katılamayan üyelerin izinli sayılmasına karar verildi. Verilen önergelerin oylanmasına geçildi. Önergelerin oylanmasından sonra Faaliyet raporu oylanmaya açıldı.

   Rapora Ak Parti Belediye Meclisi üyesi Herman Gürciyan görüşlerini belirtti. CHP Grup sözcüsü Muharrem Çatalkaya hazırladığı konuşma ile Rapor ve Belediyenin faaliyetleri ile ilgili açıklama getirdi. Raporun oylanmasının ardından Belediye Başkanı Hasan Hayri İnönü konuşma ve değerlendirme yapmak üzere meclis kürsüsüne geldi.

  2016 yılı faaliyetleri ile ilgili konuşan İnönü, yapıcı pozitif yaklaşım ve eleştirilerinden ötürü Ak Parti grubuna teşekkürlerini iletti. Yeni kurulan komisyonlara başarılar dileyen İnönü, Hazırlanan 2016 Faaliyet raporu içinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

  Meclisin Mayıs ayı ilk toplantısının 1 Mayıs tarihine denk gelmesi sebebiyle toplantının 2 Mayıs tarihine alınması oylanarak kabul edildi. Bu oylamanın ardından Meclis 2 Mayıs Tarihinde  tekrar toplanmak üzere dağıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.