Şişli Belediye Meclisi Mart ayı 2. Toplantısı..

Şişli Belediye Meclisi Mart ayı 2. Toplantısı..

Gündem Maddeleri Oylandı..

  Şişli Belediyesi Meclis toplantısı Mart ayı 2. Birleşimi 10 Mart Cuma günü Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü Başkanlığında yapıldı.
   Yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. Mahmut Şevket Paşa mahallesindeki 10323 ve 10325 adalar arasında kalan isimsin olan sokağa “ Mehmet Hacı Süleymanoğlu “ ismi verildi.
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastahanesinin 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı tadilatı ile ilgili dosyanın hukuksal süreçlerin netleşmemesi sonucu iadesine karar verildi.
Şişli ilçesinin sınırları içindeki park ve bahçelerin düzenlenerek yeniden isim verilmesi kararına varıldı.
Şişli Belediyesi ve Türk Halk sağlığı Kurumuyla AİDS ile ilgili ortak çalışma yapılmasına ve bu konuda Hayri İnönü’nün yetkilendirilmesine karar verildi.
Şişli Meslek, ve Teknik Anadolu Lisesinin, Amerika Birleik Devletleri’ndeki San Diego kentinde gerçekleşecek olan “ First Robotics Competition “  isimli yarışmaya katılımı için Öğretmen ve Öğrencilerin yol masraflarının Şişli Belediyesi tarafından karşılanmasına karar verildi.
Engellileri Hayata daha fazla katmak üzere 30 Nisanda Yunanistan’da gerçekleşecek Futbol organizasyonuna İstanbul Sessizler Spor Kulübü sporcularının gidiş dönüş ulaşım masraflarının Şişli Belediyesi tarafından karşılanmasına karar verildi.
Gündem maddelerinin ardından Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli Belediyesinde görev yapan tüm kadınların Kadınlar Gününü kutlayıp konuyla ilgili bir konuşma yaptı. Gerçekleşen proje ve organizasyonlara da değinen İnönü, 14 Mart Tıp Bayramı ve 27 Mart Dünya Tiyatro günü hakkında kutlama konuşması yaptı. 18 Mart Çanakkale şehitleri içinde saygılarını dile getirdikten sonra Belediye Başkan yardımcılarından Merhum Cemil Candaş’ın 15 Mart tarihinde Çağlayan adliyesinde görülecek davasını hatırlatarak Toplantıyı sonlandırdı. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.