Sınıra tank sevkiyatı sürüyor

Sınıra tank sevkiyatı sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuzey Irak sınırında başlattığı ‘Balyoz operasyonu’ sürerken, sınıra askeri sevkiyat da aralıksız devam ediyor.

Canan ALTINTAŞ'ın haberi

Elazığ yönünden konvoy halinde gelen 40 tank, Diyarbakır kent merkezinden geçerek, sınıra gitti. Konvoyu askeri helikopterler havadan takip etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak sınırı ve Şırnak’ın Cudi, Gabar Dağları ile Bestler Dereler bölgesinde PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattığı ‘Balyoz Operasyonu’ hava destekli olarak tüm hızıyla sürüyor. Kuzey Irak sınırını tamamen çembere alan Mehmetçikler, PKK’nın olası geçiş güzergahlarını da da tutuyor.

Operasyonların tüm hızıyla sürdüğü bölgeye askeri sevkiyat da aralıksız olarak devam ediyor. Elazığ yönünden gelen 40 tank, konvoy halinde Diyarbakır kent merkezinden geçerek Şanlıurfa yolu üzerinden sınıra doğru gitti. Konvoya Diyarbakır’dan bazı askeri personelin de katıldığı dikkat çekti. Konvoyun geçişi sırasında sıkı güvenlik önlemleri alınırken, havadan bir helikopterinde konvoya eşlik ettiği gözlendi.

Hürriyet

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.