'Simitçi' İbrahim'in Şişli'deki 80’nci intihar girişimi!

'Simitçi' İbrahim'in Şişli'deki 80’nci intihar girişimi!

Şişli'de bir binanın çatısına çıkıp 80’nci intihar giriminde bulunan ‘Simitçi’ İbrahim polislerin 2 saatlik ikna çabalarının ardından aldığı para karşılığında aşağı indi.

Olay, saat 14.00 sıralarında yaşandı. Şişli Etfal Sokakta bulunan bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan İbrahim A. çevrede korku ve paniğe neden oldu.

Kendisine verilen para karşılığında eylemini sonlandıran İbrahim A.'nın 80. defa intihar girişiminde bulunduğu belirlendi. İbrahim A.'nın kendisine simitçi süsü vererek, sürekli bayat simit sepeti ile dolaşıp yardım topladığı belirtildi.

BAYAT SİMİT SEPETİ İLE DOLAŞIP YARDIM TOPLUYOR

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Ara ara tehlikeli şekilde çatıdan sarkan İbrahim A. olay yerine gelen ekiplere zor anlar yaşattı.

Olay yerinde toplanan meraklı kalabalık olan biteni cep telefonları ile görüntülemek için adeta birbiriyle yarıştı. İbrahim A.'nin kendisine simitçi süsü vererek, sürekli bayat simit sepeti ile dolaşıp yardım topladığı belirtildi.

80'NCİ İNTİHAR GİRİŞİMİ!

İbrahim A., polisin 2 saatlik ikna çabasının ardından, kendisine para verilince intihar girişiminden vazgeçti. İfadesi için polis merkezine götürülen İbrahim A.'nın İstanbul'un çeşitli semtlerinde intihar girişiminde bulunup her seferinde para aldıktan sonra eylemini sonlandırdığı ve bu şekilde 80 defa eylem yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.