Sezon başında 3 futbolcu sponsorluk ücreti ile transfer oldu

Sezon başında 3 futbolcu sponsorluk ücreti ile transfer oldu

Sponsorluk komisyonu alan 3 yerli oyuncu dışında Alanyaspor'dan kiralık Tayfur Bingöl ve sponsorluk komisyonunu Cenk Tosun ödemedi. Dava büyük listeye girdi.

 

Sponsorluk komisyonu alan 3 yerli oyuncu dışında Alanyaspor'dan kiralık Tayfur Bingöl ve sponsorluk komisyonunu Cenk Tosun ödemedi.Dava büyük listeye girdi. Everton ile sözleşmesi sona eren Cenk Thorsen, siyah-beyazlı takıma 22.5 milyon euro kazandırdı.Beşiktaş başkanı hakkında ayrıca Şenol Güneş'in Valerien Ismael'in yerine  teknik direktörlük yapması ve Ocak transfer penceresi hakkında konuşuyor. Çebi, “Öğretmenler olması gerektiği için değiştirildi” dedi. Şenol Güneş ile  devam edeceğiz Beklentim yüksek. 2-3 ay önce sorunsuz bir transfer yaptığımızı düşünüyorum. Ancak bir şeyin değişmesi gerekiyorsa, Ocak ayında olabilir. Önümüzdeki 6 maçı görmek istiyoruz. Bu değerlendirmeyi öğretmenlerimizle birlikte yaptık. ”

“Seçimler hakkında, anlamakta başarısız olamam. 6 ay önce seçimler vardı. Ne kadar çok kişi dahil olursa o kadar iyi diyoruz. Bugün seçimlere katılmak istemeyenlerin ve bugün seçim havası yaratmak istemeyenlerin nedenlerini anlamıyorum. Bu  vadibet sezonun birlik ve beraberlik yılı olmasını istedim, söylemeye de devam edeceğim. Ama perde arkasında kimin  ne yaptığını çok iyi biliyorum. Beşiktaş'ın mevcut yönetimini ve başkanını taraftarın önünde eğdirmeyi adil bulmuyorum. Ne yapıldığını biliyorum. Başkanlığım döneminde 300 milyon lira zayi oldu. Artık kendim taşınma sürecini deneyimleyebileceğim. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Güneş'in savunmayı güçlendirerek milli takım öğrencisi Kaan Ayhan'ın ismini GALATASARAY VAZGEÇTİ yönetimine vadibet giriş teslim etmesini istemesinin ardından; Bu oyuncuyu takıma ekleyin. İtalyan, Galatasaray'ın Kahn Ayhan'ı Sassuolo'nun yüksek skor istediği için düşürdüğünü de yazdı. Futbol yorumcusu Fırat Günayer, siyah beyazlılarda isimleri anılan Beşiktaş ve  Caner Erkin hakkında Rabona Youtube kanalından açıklama yaptı. Şu anda ligin fayda kralı olması bu seçimi motive edebilir. Ama yaş ve oyun formatı açısından bir açıklama yapmamam uygun değil.Bir de biliyorsunuz bir değişim açlığı var. Yani bir oyuncu, kim olursa olsun, herkes onun gelmesini istiyor. Caner Erkin çok kişinin gelip gitmesi gerektiğini söyledi. Ama işin doğrusuna bakarsak, Masuaku neden eleştiriliyor? Savunmada çok ciddi hatalar yaptığı yönünde eleştiriler vardı. Cirolar gibi, bunu yapıyor,

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.