Bahçelievler Orgeneral Eşref Bitlis İlköğretim Okulunda gerçekleşen ödül töreninde, kampanyaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verilirken, aralarından kura ile belirlenen 10 öğrenciye bisiklet hediye edildi.
Törende konuşan Belediye Başkanı Osman Develioğlu başlıca amaçlarının kitap okumayı özendirmek olduğunu belirterek; "Çocuklarımız, gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Onlar kitap okumayı alışkanlık edinerek ne kadar çok kitap okurlarsa ülkemiz de o kadar gelişir" dedi.
Bahçelievler Belediye Başkanlığı organizatörlüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bahçelievler Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bahçelievler Kütüphane Memurluğunun ortaklaşa düzenlediği "Kitap Okuma Kampanyası'na" ilköğretim 2,3,4,5 ve 6,7,8. sınıf öğrencileri katıldı.
Kampanyaya katılan öğrenciler ilköğretim okulları 1. kademe ve 2. kademe için ayrı belirlenmiş 100 temel eser arasından 10'ar kitap okuyarak her kitaptan özet çıkardılar.
İlk yorum yazan siz olun
Haberleri
ÇEVRE HASTANESİ ÇÖZÜM SUNUYOR
Saç dökülmesi artık sorun değil!
Plastik Cerrahide Dünyayla başa baş
Prostat'ta Plazma Kinetik Mucizesi
Yalçın Menteş Sağlığına Kavuştu