ÇEVRE HASTANESİ ÇÖZÜM SUNUYOR

ÇEVRE HASTANESİ ÇÖZÜM SUNUYOR

Uzman doktorlarıyla 17 branşta hizmet veren Çevre Hastanesi; modern teşhis, tanı ve tedavi imkanlarıyla uluslararası standartlarda bir sağlık hizmeti sunuyor!

Türkiye’nin ilk özel hastanelerinden; Çevre Hastanesi yenilikleriyle dikkat çekiyor. 1983 yılında sağlık sektöründe varlık göstermeye başlayan ve 1994 yılında yeniden yapılanarak hizmetlerini sürdüren Çevre Hastanesi, uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunan referans bir kuruluş olma yolunda ilerliyor.

Birinci sınıf ve lüks suit olmak üzere toplam 41 odası ve 7 ameliyathanesi bulunan Çevre Hastanesi, SSK ve Bağ-Kur gibi devlet kurumları ile de çalışıyor. Hastane, en doğru bakımı doğru zamanda ve doğru yerde yapmayı; tıbbi bakım süreçlerinde ve fiyat politikasında daima dürüst ve şeffaf olmayı; çalışanlarına ve hastalarına saygılı olmayı ilke edinerek faaliyet gösteriyor.

Hastanede estetik cerrahi, genel cerrahi, laporoskopik ameliyatların yanı sıra; bel boyun, mikro cerrahi ameliyatları da yapılıyor. 17 branşıyla hizmet veren Çevre Hastanesi; tüp bebek, kadın doğum, dahiliye, cildiye, saç ekimi, estetik ve plastik cerrahi, check-up merkezi, göz, Kbb, ortopedi, lazer epilasyon konularındaki son teknolojisiyle; modern teşhis, tanı ve tedavi imkanları sunuyor.

 

ALO ÇEVRE: 0212 444 69 44

Adres: Cemal Sair Sk. No: 2 Mecidiyeköy – ŞİŞLİ

e-posta: cevre@cevrehastanesi.com.tr

web: www.cevrehastanesi.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.