Prostat'ta Plazma Kinetik Mucizesi

Prostat'ta Plazma Kinetik Mucizesi

Her erkeğin korkulu rüyası olan prostat hastalıklarında Plazma Kinetik mucizesi! 21. yüzyılın altın standartı Plazma Kinetik Tedavi, hem tedavi sürecini hem de sonrasını çok daha kolay atlatmanızı sağlıyor

Prostat; her erkekte bulunan idrar torbasının ağzında, içinden idrar borusunun geçtiği ve meni kanallarının açıldığı ceviz büyüklüğünde bir salgı bezidir. Kırklı yaşlardan itibaren büyüyerek içindeki idrar borusunu sıkıştırır. İdrara başlarken bekleme, kesik kesik veya çatallı idrar, gece birkaç defa idrara çıkma, idrarda yanma ve kanama, idrar yapamama gibi semptomlar prostat hastalıklarının belirtileridir.

Prostat hastalıklarında, ilaçlar tedavi edici değil günü kurtarıcıdır. Asıl tedavisi cerrahi olan prostat hastalıkları, açık ve kapalı operasyon olarak iki şekilde yapılır.

 

Plazma Kinetik Tedavi

21. yüzyılın altın standartı olarak nitelendirilen Plazma Kinetik Tedavide, serum fizyolojik kullanıldığı için ölümcül olan su zehirlenme riski ortadan kalkıyor. Çıkan parçalar patolojide incelenerek, kanser varsa tespiti ve tedavi imkanı sağlanıyor. Kanama riski minimuma indirgeniyor.

Plazma kinetik tedavide, düşük enerji kullanıldığı için enerji yalnızca prostata temas ettiği noktayı etkiler; etrafındaki dokuya zarar vermez. Bu nedenle kalp pili kullanan hastalara bile uygulanabilir. Operasyon sonrası iyileşme süreci daha kısa olurken, maliyet olarak da daha uygundur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.