Şeref Nasır'ın 4 gün önce  Facebook sayfasında ilginç bir paylaşım yapması

Şeref Nasır'ın 4 gün önce  Facebook sayfasında ilginç bir paylaşım yapması

Nasser'e göre yakın gelecekte sarsıcı gelişmeler olabilir:

 

Nasser'e göre yakın gelecekte sarsıcı gelişmeler olabilir: "Cumartesi günü yönetim kurulu toplantısının açılış konuşmasında yönetim kurulu başkanı, 32 yaşındaki yönetim kurulu üyesi kulüp başkanı hakkında verilen cezayı açıkladı. beşiktaş meclisi başkanıyım ve 5 yıldır bu meclisin başkanlığını yapıyorum.insan olarak içimi acıttı.o kadar bunalıma girdim ki tansiyonum yükseldi ve kendimi stadımızın tribünlerine attım.uygunsuz dersem , doğruydu bu görüşme ortalığı karıştırabilirdi. Yakından izliyor olacağım. Moralim düşük olduğu için yapacağım konuşmayı bile yapamıyorum. Günler kararlarla dolu sanki "

Seçimi kaybetti "Seba'nın adayı" dedi

Nasır'la bu yazıdan sonra konuştum. Divan'a gülenlerin Bessie'nin irfanıyla aynı olmadığını söyledi, ancak ketalar uyumsuzdur ve farklı adaylar olabilir. Diğer Divan seslerim de benzer beklentiler gösteriyor. Özellikle Hasan Arat'ın varlığı betmus ve sunumu bu izlenimleri körüklüyor gibiydi. Alat, Beşiktaş'ın potansiyel başkan adaylarından biriydi. Süleyman Seba'dan sonraki ilk kongrede Serdar Bilgili'ye karşı yarıştı ama kaybetti. Kaybın nedeni, Seba'nın, garip bir şekilde, onun destekleyici adı olması gerekiyordu! Çünkü o zaman Beşiktaş "değişmek" istiyordu. Transfer şampiyonluğu kazanırken, Beşiktaş'ı nasıl bir erozyona uğrattığı  artık belli oldu.

Alat: Önceliğim Beşiktaş'ın başarısı

Hassan Alat, Beşiktaş başkanlığından ayrılacak mı? Her seçim öncesi dediğim gibi Alat'ın adı hep anılıyor ama 20 yılı aşkın süredir  aday olmuyor. Arat ile olayları ve son meclisin adaylığını konuştum. Ayrıca mahkemedeki sözlerin kabul edilemez olduğunu  vurguladı. Önceki yönetime neden benzer eleştiriler yöneltilmediğini hatırlattı. Arat, seçimle ilgili olarak "Öncelik Beşiktaş'ın başarılı olması. Yeni seçilmiş bir yönetimimiz ve hocamız var. Benim  önceliğim Beşiktaş'ın başarılı olması." Alat'ın samimiyetinden bir Beşiktaş taraftarının şüphe duyacağını sanmıyorum. Bu konuda. Öte yandan Arat, yıllar boyunca Beşiktaş camiasının mensuplarıyla düzenli olarak görüştüğünü ve bu konuları görüştüklerini ve tartıştıklarını vurguladı. Bu son istişarelerin derinliği, toplulukta Alat'ın öne çıkmaya hazırlandığı izlenimini güçlendirdi. Arat betmus giriş ile görüşmemden edindiğim izlenim şu: Hasan Arat da  aday olma zamanının geldiğini düşünüyor. En azından artık çevresinde oluşan bu yöndeki arzuları görüyor ve artık kayıtsız kalamayacağını anlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.