Şenol Güneş - Vida Sarılması Olay Oldu

Şenol Güneş - Vida Sarılması Olay Oldu

A Milli futbol takımımızın Hırvatistan ile oynadığı hazırlık mücadelesinden önce Vida’nın koşarak Şenol Güneş’e sarılması özellikle 1xbet Avrupa’da büyük yankı uyandırdı.

Futbol liglerine oynanacak olan UEFA Uluslar Ligi mücadelelerinden dolayı 2 haftalık bir ara verildi. Bu ara başlamadan hemen önce milli takımlar hazırlık mücadeleleri oynadı. Oynanan bu hazırlık mücadelelerinde son derece farklı anlar tartışma konusu oldu. Onlardan biri de Şenol Güneş ve Vida sarılması oldu. Bildiğiniz üzere Domagoj Vida Beşiktaş’ın oyuncusu ve bir dönem Şenol Güneş ile birlikte çalışma fırsatı buldular. Hatta Vida’nın takıma gelmesinde etkisi olan isimlerden biri Şenol Güneş. A Milli futbol takımımızın Hırvatistan ile oynadığı hazırlık mücadelesinden önce Vida’nın koşarak Şenol Güneş’e sarılması özellikle 1xbet Avrupa’da büyük yankı uyandırdı. Pandemi varken böyle bir olayın yaşanıyor olması birçok spor otoritesinden eleştiri topladı.

Vida Çok Samimi Bir Futbolcu!

Şenol Güneş’in eski öğrencisi olan Domagoj Vida, Şenol Güneş’e doğru koşarak sarıldı. Şenol Güneş ile verdikleri fotoğraf basında ve sosyal medyada oldukça fazla paylaşıldı. Ayrıca Vida’nın Beşiktaş’tan takım arkadaşı Dorukhan Toköz ile sarılması da yine paylaşılanlar arasındaydı. Maçtan sonra A Milli futbol takımının teknik direktörü Şenol Güneş’e bu konuyla ilgili bazı sorular soruldu. Özellikle Vida ile verilen bu fotoğraf hakkında düşünceleri soruldu ve 1xbet giriş yapan Şenol Güneş konuya açıklık getirdi. Vida çok samimi bir futbolcu ve o anda beni görünce bana doğru koştu. Sarılacağını anladım ve biraz sola doğru kaydım. O fotoğraf da o anda çekildi dedi.

O Zaman Maçlar Oynanmasın!

Avrupa basınında da geniş yer bulan sarılma olayına ilişkin bazı yorumculardan açıklamalar geldi. Eğer bu durum ciddi bir sorun oluşturuyorsa o zaman maçlar da oynanmasın. UEFA organizasyonları tamamen durdurulsun. Maçlara seyirci alınmasın. Futbolcular maç içerisinde gol sevincinde bulunmasınlar şeklinde yorumlar yapıldı. Bilindiği üzere Avrupa’da birçok ülkede %30 seyirci kapasitesi uygulanmaya başlandı. Hal böyleyken 1xbet Twitter ile sarılma olayının bu kadar gündemde olması akla mantığa sığmayan bir durum. Bu yorumlar karşısında sessiz kalan Avrupa basını, olayın sosyal medyadan kaynaklandığını da yaptıkları paylaşımlar ile duyurdular. Vida ve Şenol Güneş olayı da böylece tatlıya bağlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.