Şenol Güneş Sessizliğini Bozdu!

Şenol Güneş Sessizliğini Bozdu!

Şenol Güneş Sessizliğini Bozdu!

 

 

Şenol Güneş Sessizliğini Bozdu!

Candaş Tolga Işık'ın sunuculuğunu yaptığı programda konuk oyuncu olarak A milli takımın teknik direktörü olan Şenol Güneş geldi. Kendisine yöneltilen eleştirilerin zaman zaman ağır olduğunu tüm eleştirileri içine attığı fakat hiçbir şekilde edilen hakaretleri kabul etmediğini söyledi.

Programlarda samimi açıklamaya yapan teknik direktör çocuklarımız dediği futbolcuları hakkında da güzel açıklamalar yaptı.

Söylenen "Bu Kadar Saf ve Mütevazi Olma" Sözleri Üzerine Neler Söyledi?

 

Şenol Güneş, saf ve mütevazi olmam, işimi iyi yapmam birilerini rahatsız ediyorsa o zaman onlar düzgün değildir. Düzgün olmak, samimi olmak, açık olmak Türkiye'de pahalı bir hal aldı. Bu doğru bir şey değil dedi. Sunucunun kafanızın arkasında da hiçbir şey yok. Hiçbir şey düşünmezsiniz ve insanlar sizin açık konuştuğunuz bilir demesi üzerine olması gerekenin söylenmesi her zaman daha iyi ilişkiler kuracağını belirtti. https://www.lidyabet.website/lidyabet-guvenilir-mi/

Güneş ayrıca, açık olmayıp takımına sürekli yalan söylersen her gün eve gittiğinde başka yalanlar bulman gerekecek. Bir de söylediğin yalanları unutmaman gerekecek çünkü söylediklerin karşı tarafından hayatında egosunda değişiklik meydana getirebilir. Bu sebeple kafamın arkasında hiçbir şey gerçek neyse onu söylüyorum ve rahat ediyorum." şeklinde ifadelerle durumu açıkladı.

Sunucu Burak Yılmaz'ın Kitap Okumasına Şaşırdım Dedi

 

Sunucunun futbolcunuzun bu kadar iyi bir yükselme gösterirken kitap okuyor olması beni gerçekten şaşırttı. Diğer oyuncularınızda böyle kitap ve dergi okuyor. Ben onları sadece idmanlarına odaklanıyor sanıyordum sözleri üzerine Şenol Güneş'te samimi açıklamalarda bulundu.

Okumanın çok önemli olduğunu vurgulayan Güneş, bel fıtığı çektiği yıllarda kitap okuma alışkanlığı kazandığını ve kitaplardan öğrendiklerinin kişisel gelişimine çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Futbolcuların da hayatında kitap okuma alışkanlığına yer vermeleri gerektiğini vurguladı. 

https://www.lidyabet.website/

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.