Şehit Cenazesinde Gül'e Yuhalama

Şehit Cenazesinde Gül'e Yuhalama

Jandarma Komanda Er Kadir Yalçın’ın cenazesi Ankara’da toprağa veriliyor.

Siirt Şirvan’da yola döşenen mayının patlaması sonuçu şehit olan Jandarma Komanda Er Kadir Yalçın’ın cenazesi Ankara’da toprağa veriliyor.
Şehit Jandarma Komando Er Yalçın için Ankara’da Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazede PKK protesto ediliyor. Türk bayraklarını taşıyan gençlerin oluşturduğu grup, “Kahrolsun PKK” sloganı atıyor.

Giderek artan kalabalık nedeniyle cenaze namazı terörü tel'in mitingine dönüşürken, ailesi Şehit Yalçın’nın cenazesinin başında ağıtlar yakıyor. Doktor kontrolünde tutulan ailesinin fenalık geçirdiği gözleniyor.

Üst düzey askeri yetkililerin yanı sıra cenaze törenine, Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, CHP Lideri Deniz Baykal, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Devlet Bakanı Ali Babacan, Beşir Atalay, ATO Başkanı Sinan Aygün, CHP milletvekili Yılmaz Ateş de katıldı.

Bu arada TRT'nin Şehit Jandarma Komando Er Yalçın’ın cenaze törenini canlı yayınlamak amacıyla hazırlık yaptığı gözlendi.

GÜL VE GÖNÜL'E ŞOK

Öte yandan, cenazeye katılmak için cami avlusuna gelen Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ile Devlet Bakanı Beşir Atalay yuhlandı. Gül ve Atalay, neye uğradıklarını şaşırdı.

internetajans.com



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.