Savcılık yoğun bakımda çekilen fotoğrafları araştırıyor...

Savcılık yoğun bakımda çekilen fotoğrafları araştırıyor...

Barış Akarsu'nun ölüm haberinin açıklanmasından kısa bir süre önce, hastane bahçesindeki basın araçlarına esrarengiz bir zarf bırakıldı. Kim tarafından bırakıldığı belirlenemeyen zarfın içinden çıkan CD'de, Barış'ın yoğun bakım ünitesinde çekilmiş fotoğra

Barış'ın ölüm haberinin açıklanmasından önce, hastane bahçesindeki canlı yayın araçlarına esrarengiz bir zarfla bırakılan CD'nin içinden Barış Akarsu'nun yoğun bakım servisinde çekilmiş fotoğrafları çıktı. Fotoğrafların bazı internet siteleri ve televizyonlarda yayınlanması üzerine savcılık inceleme başlattı. Savcılığın talimatı ile hastaneye gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri, Barış Akarsu’nun tedavi gördüğü odadan parmak izi aldılar.

Hastane Başhekimi Dr. Abdullah Servet, Barış Akarsu’yu yoğun bakımdayken gösteren fotoğraflarla ilgili Bodrum Cumhuriyet Savcılığının inceleme başlattığını belirterek, "Savcı ile bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.

Görüntülerin yayınlanması ve Akarsu’nun ölümünün açıklanmasının ardından sanatçının yakınları ve sevenleri hastane önünde toplandılar.Fotoğrafların medyada yer almasından rahatsızlık duyan vatandaşlar tepki gösterirken, bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı ve bayıldığı gözlendi.

milliyet



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.