Sarıyer ormanları temizleniyor

Sarıyer ormanları temizleniyor

Sarıyer Belediyesi, ilçe genelinde ormanlık alanlarını temizliyor.

Sarıyer Belediyesi, ilçe genelinde ormanlık alanlardaki yol kenarlarına atılan çöpler ve molozları topluyor. Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Bakçeköy ormanlık alanda yapılan çöp toplama ve moloz kaldırma çalışmalarına Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün ve Bahçeköy Orman İşletme Müdürü Cemal Afacan da katıldı. Başkan Yusuf Tülün ‘ Sarıyer’de piknik alanlarının çok olmasından dolayı hafta sonları buralarda çok fazla yoğunluk olmaktadır.

Piknik yapmak için buralara gelen vatandaşlarımızın daha temiz bir ortamla karşılaşmaları için piknik alanlarımızı temizliyoruz. Piknik alanlarında bırakılan ve yol kenarlarına atılan çöpleri toplayarak, vatandaşlarımıza bulmak istedikleri gibi bırakmaları konusunda bir mesaj veriyoruz. Burada başlayan ve ilçemizin her tarafında periyodik olarak devam edecek bu çalışma da, vatandaşlarımızın nefes almak için geldikleri bu güzel ve oksijeni bol mesire alanlarımızın her tarafını temizliyoruz.

Bir de vatandaşlarımız inşaat alanlarında çıkarttıkları molozları da getirip buralara döküyorlar. Biz Belediye olarak bu molozları da kaldırıyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu tarz bir çalışmada belediyemize haber vermeleri ve bunu belediye kontrolünde yapmalarıdır. Bizler temiz bir Sarıyer için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fakat vatandaşlarımızdan da bir ricada bulunuyoruz. Lütfen buraları daha düzenli kullanalım. Buraları sahiplenelim. Çünkü bu güzel yerler hepimizin’ dedi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.