Sarıgül’e sponsorluk yap ihaleyi kap

Sarıgül’e sponsorluk yap ihaleyi kap

Mustafa Sarıgül ile özel ilişkisi olmayan veya sponsorluk yapmayan firmaların Şişli Belediyesi’nden büyük çaplı ihale veya iş alamadıkları iddia ediliyor. Hatta yaptığın sponsorluk kadar iş verildiği iddia ediliyor.

Şişli Belediyesi’ne özellikle küçük çapta iş yapıp parasını alamayan işletmelerden gazetemize sürekli şikâyetler geliyordu. Firma sahipleri uzun süredir belediyeden cüzi miktarlarda olmasına rağmen ödeme alamadıklarıyla ilgili tepkiler artmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde de ödeme alamadığını iddia ederek belediyede bir firma silahını çekerek görevlileri rehin aldığı haberi basında da çıkmıştı. Son olarak belediyeye iş yapıp iflas eden bir firma yetkillisinin anlattıkları da ürpertici noktalara ulaşınca gazete olarak araştırmaya başladık.

İddia edilenler çarpıcı boyutlarda. Bizde doğruluğunu anlamak için belediyeye resmi yollardan bilgi edinme hakkımızla başvuruda bulunduk. Firmaların bizlere verdikleri belge ve bilgilerin doğruluğunu teyit etmek istedik. Cevabın gelmemesi üzerine biz de bu soruları halkın huzurunda soruyoruz.

Bu soruları sormamızın bir başka sebebi de firmaların anlattıklarını doğrularcasına Mustafa Sarıgül’ün yaptığı açıklamaları oldu. Sarıgül’ün hediye olarak dağıttığı özellikle de gündemde olan sarı atkı ve kravatları sürekli basının gündeminde. Halka binlerce atkı ve kravat hediye ediliyor. Sarıgül’de bu hediyeleri kendisini seven sponsorlarının yaptığını da ifade ediyor.

Buraya kadar her şey normal gibi görünüyor. Ama bu Sarıgül sevenlerin ve sponsorların firmaları kimler. Bu firmalar başka isimlerde firmalar kurup Şişli Belediyesi’nden iş veya ihale alıyorlar mı?  Alıyorlarsa ne tür işler ve ne kadarlık iş verilmiştir.

Şişli Belediyesi’ne resmi olarak ta sorduğumuz ama cevap almakta zorlandığımız sorularımızı buradan bir kez daha soruyoruz.

A46 FİRMASI KİMDİR?

Ne işler yapar? Sarıgül’e sponsorluk yapmış mıdır? Şişli Belediyesi’nden işler almış mıdır? Ne tür işler almıştır? Bu işler kaç liralıktır? Bu işler ihaleyle mi, yoksa doğrudan alımlarla mı yapılmıştır? İhaleyle ise ihaleyi nerelerde duyurdunuz?

Şişli Gazetesi olarak Şişlilinin adına soruyoruz; Şişli’nin paraları ‘Okyonusa’ mı akıtılıyor?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.