Saraçoğlu ailesiyle yapacağı görüşmeler yapılacak

Saraçoğlu ailesiyle yapacağı görüşmeler yapılacak

Stadın adının değişebilmesi için, genel kurul yada yönetim kurulu sonucu da kafi olmayacak.

Stadın adının değişebilmesi için, genel kurul yada yönetim kurulu sonucu da kafi olmayacak. Gene mevcut yönetmeliğe gore, “Genel Müdürlük mülkiyeti ve ya da kullanımında bulunan tesislere verilecek adlar ile Genel Müdürlük mülkiyetinde yada kullanımında olup kulüplere, öteki kurum ve kuruluşlara devredilen, kiralanan, sınırı olan ayni hak tesis edilen gençlik ve spor tesislerinin adları Genel Müdürün teklifi ve Bakanın onayı ile verilebilir ve değiştirilebilir” maddesi bulunuyor.

Zirve yarışındaki kuvvetli rakibi karşısında kazanamasa da 1 puanı hanesine yazdıran yeşil-siyahlılarda oyuncularını kutlayan teknik direktör Giray Bulak, “İyi pozisyonlar bulduk. Atanın kazanabileceği bir maçtı. Oyuncularım yürekten oynadı. Şanzımanlarımızı cashbet hala biraz geliştirmemiz gerekiyor. Avantaj ve yön değiştirme oyunuyla oyunu iyi oynadık. İki taraf da heyecanlıydı. Seyircinin keyif aldığı bir maçtı ve bence bu anlamda güzel bir futbol gecesiydi. Oyuncularımı kazanmak için sert oynadıkları için tebrik ediyorum."

Uzun süredir hasta olan Fatih Terim'in annesi Nuri Terim, dün 91 yaşında hayatını kaybetti. Terim'in annesi Nuri Terim, son olarak Adana'ya yaptığı geziye veda etti. Fatih Terim'in cenazesine Galatasaray seyircisinin yanı sıra spor ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Eski milli futbolcu ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Trim'in annesi Nuriye Trim (91), bir süredir rahatsızlanarak evde bakım hizmeti gördüğü için dün hayatını kaybetti. Anne Terim'in cenazesi bugün  Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Nuriye Terim'in cashbet giriş cenazesi burada gerçekleşti. Nuriye Terim, ikindi namazının ardından Adana Aslı Mezarlığı'nda eşinin yanına defnedildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve bazı TFF yöneticileri, Adana Valisi Süatleyman Örayas, Adana Valisi Süatleyman Örayan, Galbeat Kulübü'nün cenazesine katıldı. , Süatleyman Elray Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı  Okan Buruk, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Adana Demirspor futbolcusu Younes Belhanda, Acun Ilıcalı ile spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.