Samsun Misafirhaneleri ve En Yakın Misafirhane

Samsun Misafirhaneleri ve En Yakın Misafirhane

Samsun Misafirhaneleri ve En Yakın Misafirhane

Samsun Misafirhaneleri ve En Yakın Misafirhane


Samsun gerek doğasıyla gerek tarihiyle olsun Türkiye'nin en büyülü şehirlerinden biridir. Bu büyülü şehir özellikle Kurtuluş Savaşındaki rolü, antik kentleri ve doğası ile bilinmektedir. Çok eski zamanlardan beri çeşitli medeniyetlere kucak açmış Samsun' da birçok antik kent vardır.

 
Samsun Misafirhaneleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Tıklayın ->  Samsun misafirhaneleri
 
 Bunlardan bazıları; Dündartepe Höyüğü, İkiztepe Höyüğü ve Lerdüge Tümülüsleri. Bunların hepsi yerelden öte genele hitap eden çok önemli kültür miraslarıdır.
Yine özellikle milli bir öneme sahip olan Bandırma Vapuru ve Samsun Atatürk Onur Anıtı bu tarih kokan Samsun ilimizdedir. Tüm bunlara ek olarak Samsun mutfağıyla çok ünlüdür. Mutfağından ünlü olan lezzetlerinin bazıları; Çakallı menemeni, katık sündürmesi, mısırlı fasulye çorbası, haluçka, tirit ve Samsun pidesidir. 
Misafirhanelere Yakın Gezilecek Yerler

Türkiye'nin gözbebeği olan Samsun ilimizde turist olarak gidip sıkılmak imkansızdır. Giden, mutlaka Samsun'un büyüsüne kapılır. Samsun'da gezilebilecek yerler şunlardır:
- Samsun Batı Park
- Samsun Doğu Park
- Samsun Atakum
- Samsun Rus Pazarı
- Samsun Amisos Tepesi
- Samsun Çiftlik Caddesi
- Samsun Atatürk Onur Anıtı
- Samsun Cumhuriyet Meydanı
- Samsun Çakırlar Korusu
- Samsun Akdağ Kayak Merkezi
- Samsun Dündartepe Höyüğü 
- Samsun İkiztepe Höyüğü
- Samsun Lerdüge Tümülüsleri
Samsun Misafirhane ve Konaklama seçenekleri

Bir yere turist olarak gidildiğinde en büyük sorun elbette ki konaklamadır. Tüm gün boyu gezdikten sonra herkesin aradığı temiz, güvenilir, ev sıcaklığında bir yerdir. Gün sonunda sıcak bir suda duş almak, temiz çarşaflarda yatmak, temiz yemekler yemek her turistin en doğal isteğidir. Elbette ki gezilecek yere en yakın misafirhaneler içinde konaklamak da en iyisi olacaktır. Gezilecek yerlere en yakın misafirhaneler içinde konaklamak hem zamandan hem de paradan tasarrufu sağlayacaktır. Tüm bu açıklamalar ışığında konaklama seçenekler şunlardır:
- Günlük kiralık ev
- Günlük kiralık daire
- Apart 
- Pansiyon
- Otel 
- Misafirhane 
Tüm bu seçenekler içerisinden en konforlu ve samimi olan ise samsun misafirhaneleri elbette. Otel, apart ve hatta pansiyon son zamandaki ekonomik durum dolayısıyla eskisi gibi cebe dost veya makul fiyatta seçenekler değildir. 
 
Misafirhane Fotoğrafları, Konumu, Fiyatları, özellikleri ve Şartları için tıklayın -> Misafirhane
 
Eskiye nazaran bu seçeneklere ulaşmak daha zor olmuştur. Günlük kiralık ev ve günlük kiralık daire ise daha serbest olmakla birlikte yemek ve günlük oda servisi gibi hizmetlerin eksikliğinden uğraş isteyen seçeneklerdir.
Oysaki samsun misafirhaneleri içlerinde en sıcak olanıdır. Hem daha küçüktür hem de küçük olması dolayısıyla daha güvenlidir. Aynı zamanda da samimiyet dolayısıyla müşteri - çalışan ilişkisinden çok çalışan - misafir ilişkisi vardır. Bu da daha kaliteli bir hizmet sağlar. 
Misafirhanelerde Konaklama Yaparken Dikkat edilmesi gerekenler

Konaklama yapılırken özellikle dikkat edilmesi gereken 3 durum vardır. Bu durumlar fiyat, yemek ve temizliktir. Özellikle temizlik konusunda kandırmaca çoktur. İmkan varsa daha önceden konaklama yapılacak yere gidip denetlemek iyi olur. Fiyat konusunda hüsrana uğramamak için mutlaka birçok yer ile görüşülüp piyasa araştırması yapılmalıdır. Yemek konusunda ise konaklanacak yer aranıp detaylı bilgi edinilmelidir. Son olarak gezilecek alana en yakın misafirhaneler tercih edilmelidir. 
Samsun Atakum da bulunan Misafirhaneler Hakkında Detaylı Bilgi

Samsun oldukça turistik bir şehirdir. Sadece Türkler tarafından değil birçok yabancı turist tarafından da tercih edilmektedir. Yılda 630.000 turiste kadar Samsun'a turist gelmektedir. Gerek Türk gerek yabancı her turistin temel sorusu da samsun misafirhaneleri oluyor. Özellikle son dönemdeki ekonomik gidişat dolayısıyla Türk misafirler otellerden ziyade en yakın misafirhaneler için ilgi gösteriyor.
 
Samsun misafirhane ilanlarını görmek ve En yakın misafirhane için tıklayın -> En yakın misafirhane
Jolly Home kaliteli hizmeti ile tüm turistleri gerek konaklayacaklar için en yakın misafirhaneler gerekse Samsun'un her yerindeki samsun misafirhaneleri konforuyla ağırlıyor. Jolly Home samsun misafirhaneleri içinde Samsun gezisi boyunca güvenli, kaliteli, aile sıcaklığında, sağlıklı bir hizmet sunulur.  
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.