Şampiyon Olacağız

Şampiyon Olacağız

Dries Mertens: "Let Me Love You" 18-19 yaşlarında diskoya gittiğimizde dinlediğimiz şarkıydı.

 

Dries Mertens: "Let Me Love You" 18-19 yaşlarında diskoya gittiğimizde dinlediğimiz şarkıydı.

"Hiç bu kadar güzel bir atmosfer görmemiştim"

Katrin, tribünlerdeki coşkunu duymak istiyorum. Hayranlarınıza söyleyeceğiniz bir şey var mı? Catherine Kerckhofs: Oğlumla maçlara gidiyorum. Ama oldukça gürültülü, bu yüzden Ciro'ya kulaklık taktık. Napoli'deyken atmosfer güzeldi ama hiç bu kadar güzelini görmemiştim.

"ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ"

Takım arkadaşlarınızı sormak istiyorum. Elbette liderlik vasıflarınız var ve bunu takımda görüyoruz. Takımda yenisin ama çabuk alıştığını görebiliyoruz. Takım portbet arkadaşlarım hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz? kimlerle yakın arkadaşsın Aslında Galatasaray'da o aile ortamı hep var. hissettin mi Dries Mertens: Takımdan ve takım arkadaşlarımdan çok memnunum. Ancak geçen yılki başarısız sonuçların ardından takım yenilendi ve 13 yeni oyuncu daha eklendi. Çoğumuz takımda geçirdiğim sürenin sonunda birlikte başarılı olmak ve  şampiyon olmak istiyoruz.

"KEREM ÇOK GÜLÜYOR"

Sizce takımın en eğlencelisi kim?

Dries Mertens: Çok fazla var ama Kerem beni sık sık güldürüyor. Çok konuşmayı sever ve çok yüksek ses ile konuşur.

OKAN HOCA HER ŞEYİ BİLİR

Ya Okan Hoca'yı istersem?

Dries Mertens: Her şeyden önce, Okan Hoca'nın bana karşı çok olumlu bir tavrı olduğunu düşünüyorum. Gelmemi çok istiyordu. Aynı zamanda portbet giriş geçmişi de temsil eder. Eskiden oyuncuydu, şimdi öğretmen ve bence başarılı olacak. Bu yüzden her şeyi biliyor. Tam olarak  ihtiyacımız olanı ifade edebiliyor.

Çalıştığınız antrenörlerden biri olan Sarri'yi sormak istiyorum.

Dries Mertens: Ona teşekkür etmek istiyorum çünkü genellikle solda oynadığımda beni hücum hattına koydu ve onun yardımıyla çok sayıda gol atmaya başladım. Kariyerimde büyük bir fark yarattı. Teşekkür ederim.

"10 NUMARALI, METİN OKTAY"

Napoli'de elbette Maradona olarak bir efsaneydin. Galatasaray kariyerin boyunca nasıl anılmak isterdin? Dries Mertens: Metin Oktay'ın 10 numara giydiğini biliyorum. Yani 10 numara olmak büyük bir sorumluluk. Bunun kulüp  için  ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu sorumlulukla mümkün olan en iyi başarıya ulaşmak ve en iyi şekilde anılmak istiyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.