Sampdoria’yı Yenen Juventus Seri Yaptı

Sampdoria’yı Yenen Juventus Seri Yaptı

Sampdoria’yı Yenen Juventus Seri Yaptı

 

Juventus Serie A’nın 6.haftasında kendi evinde karşılaştığı Sampdoria’yı 3-2 yendi. Juve’ye 3 sayılık skor Dybala, Bonucci ve Locatelli ile gelirken, Samprodia golleri Yoshida ve Candreva ile buldu. Karşılaşma Torino’da bulunan Allianz Stadyum’unda oynandı. Serie A maçında sezona puan tablosunun orta sıralarından giren Sampdoria ile henüz sıralamada yüzü gülmeyen Juventus karşılaştı.

Maç başladıktan 10 dakika sonra Arjantinli oyuncusu Paulo Dybala’nın attığı gol sayesinde Juventus 1-0 öne geçti. Juventus’un başarılı oyuncusu Leonardo Bonucci attığı penaltının ağlarla buluşmasıyla takımın 2ön geçirmeyi başardı. Farkın 2’ye çıkmasının hemen ardından Maya Yoshida 1 dakika içinde gol atarak takımı Samdoria ile Juventus arasındaki farkı 1’e indirdi. Deplasmanda mücadele eden Sampdoria, ilk yarıyı 2-1 mağlup tamamladı.

Juve 2. Yarıya Golle Başladı

 

Juventus’un sevilen oyuncularından Manuel Locatelli karşılaşmanın ikinci devresinde 57. dakikada attığı golle takımının  gol sayısını 3’e çıkardı. Maçın 83. dakikasında Antonio Candreva topu ağlarla buluşturarak takımının rakibiyle arasındaki farkı 1’e indirdi ve maç skoru 3-2 oldu. mariobet giriş

Candreva bu karşılaşmadaki son golü attı ve kalan süre içinde gol olmayınca Juventus ev sahipliği yaptığı mücadelede 3-2 skorla rakibi Sampdoria’yı yendi. Juventus bu galibiyetle bu sezona her ne kadar kötü başlamış olsa da arka arkaya kazanılan ikinci galibiyetiyle puan tablosunda yükselmeye başladı.

Bu galibiyetin ardından Juventus puanını 8’e çıkarırken tabloda 9. sıraya yerleşti. Sezon başından bu yana hayal ettiği başarıyı yakalayamamış olan Sampdoriaya sezondaki 3. yenilgisini Juventus karşısında aldı. 5 puanla yoluna devam eden puan tablosunda 14. Sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.