Şahenk, Erdoğan için ne dedi?

Şahenk, Erdoğan için ne dedi?

Ferit Şahenk, Başbakan Erdoğan'ın konuşmaları için ne dedi? İşte yorumu...

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile yapılan toplantıda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünden çok gelecekle ilgili aynı şekilde yapılanların devam edeceğini açıkladığını bildirdi.
Şahenk, toplantının bitiminden sonra gazetecilerin soruları üzerine, Erdoğan'ın son 4-5 yılda hükümet olarak neler yaptıklarını çok iyi anlattığını söyledi. Gerçek anlamda ekonomi alanında atılan adımların hatırlanmasının faydalı olduğunu dile getiren Şahenk, ''Başbakan, toplantıda bugünden çok gelecekle ilgili aynı şekilde yapılanların devam edeceğini açıkladı. Zaten sorular da üç aşağı beş yukarı gelecekle ilgili oldu. Bu anlamda ekonominin gidişatı bakımından devamlılığın olması ve aynı tarzda düşüncelerin devamı açısından pozitif görünüyor'' diye konuştu.

Toplantının sonunda TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Mustafa Koç'un, Başbakan Erdoğan'a teşekkür ettiğini ifade eden Şahenk, ''2-3 saat süren çok güzel bir diyalogdu. Monolog değil diyalog şeklinde oldu'' dedi. Şahenk, toplantının hem TÜSİAD hem hükümet açısından pozitif geçtiğini vurgulayarak, ''Beklentiden daha çok geleceği nasıl görüyoruz? Gelecek nasıl olacak? O merak edildi. Sayın Başbakan da bugüne kadar devam eden ekonomik politikaların devam edeceğini, yapılanların üstüne daha fazla koyacağını açıkladı'' diye konuştu



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.