Sağlıkta personel atamaları yapıldı

Sağlıkta personel atamaları yapıldı

Sağlık Bakanlığı'nın 2007 yılı 4/B sözleşmeli personel alımına ilişkin yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından bugün ilan edildi. Personel alımına ilişkin yerleştirme sonuçları...

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, sözleşmeli personel alımına ilişkin yerleştirme sonuçları, www.osym.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecek.

Diş tabibi ve eczacı alımları için 27 Haziranda noter tarafından kura çekilecek. Buna ilişkin sonuçlar daha sonra açıklanacak. Sözleşmeli personel adaylarının, aynı unvan ve branşta yerleştirilmeleri, atanma şartlarını taşımaları ve hizmet sözleşmelerini imzalamış olmaları kaydıyla iller arası ve il içerisinde karşılıklı yer değiştirme talepleri de değerlendirmeye alınacak. Karşılıklı yer değiştirme talepleri, 21 Haziran-3 Temmuz 2007 tarihleri arasında adayların yerleştirildikleri sağlık birimlerindeki müracaat komisyonları tarafından kabul edilecek.

Müracaat için istenecek belgeler ile ayrıntılı bilgi, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün http://personel.saglik.gov.tr internet adresinde bulunuyor. Müracaatları sonucu atanma şartlarına haiz olduğu tespit edilenler, en geç 11 Temmuz 2007 tarihi itibariyle hizmet sözleşmelerini imzalamalarını müteakip 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel statüsünde göreve başlatılacak.



AA

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.