Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Avantajları Nelerdir?

Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Avantajları Nelerdir?

Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Avantajları Nelerdir?

Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Avantajları Nelerdir?

Saç ekimi, saçın belirli bölgelerden açıklık oluşması ya da genetik kellik durumlarının önüne geçme amacı ile yapılmaktadır. Saç ekimi işlemleri saç dökülme oranını belirli bir oranda azaltmakta ve yeni saç kökleri sayesinde saçın tekrar çıkmasını sağlamaktadır. Deri içerisine açılan kanallara ekilen saç kökleri zaman içerisinde saçın uzamasını ve gürleşmesini sağlamaktadır. Pek çok kişi saç dökülme problemleri ile beraber saç ekimi işlemlerine yönelmektedir. Farklı saç ekimi yöntemleri bulunmaktadır. Bu yöntemler kişiye ve cilt yapısına uygun şekilde tercih edilmektedir.

 

 Saç ekimi işlemleri genellikle dökülme problemi yaşayan erkeklere yapılmaktadır. Fakat hormonal nedenler ya da ilaç kullanmaya bağlı olarak kadınlarda da saç dökülmeleri zaman içerisinde meydana gelmektedir. Saçların gür ve doğal görünmesini sağlayan saç ekimi yöntemleri ile saç eski görünümüne kavuşmaktadır. Genellikle 50 yaş ve üzerinde saç dökülme problemleri artmaya başlamaktadır. Bu gibi durumların önüne geçmek isteyen kişiler için saç dökülmesini önleyici işlemler uygulanmaktadır. İşlem sonunda saçlar eski doğal ve canlı görüntüsüne kavuşmaktadır.

 

 Saç Ekimi İşlemleri Kimlere Uygulanmaktadır?

 

 Saç ekimi işlemleri saç dökülme sorunu yaşayan herkese uygulanmaktadır. 18 yaşını doldurmuş olan bireyler saç dökülme sorunları için saç ekimi işlemleri yaptırabilmektedir. Özellikle erkeklerde saç dökülme problemleri sıklıkla görülmektedir. 50 yaş ve üzeri olan kişilerde yaşlanmaya bağlı olarak dökülen saçların yerine yeni saç kökleri eklenerek saç ekimi tamamlanmaktadır. Saç ekimi işlemleri için saçların dökülme oranı ya da stres gibi durumlar da göz önünde bulundurulmaktadır. Geçici ve mevsimsel saç dökülmelerinin yanı sıra genetik durumlara göre saç ekimi yapılmaktadır.

 

 Saç Ekimi Avantajları Nedir?

 

 Saç ekimi avantajları saçın canlı görünüme kavuşmasını sağlamaktır. Bu nedenle cansız saç yapısına ve görünümüne sahip olan kişiler saç ekimi avantajları arasında yer alan faydalardan yararlanmaktadır. Saçın yapısını bozmadan uygulanan bu işlem tamamen doğal ve gerçek saçları çıkmasını sağlamaktadır. Saç ekimi avantajları günden güne artmaktadır. Uygulanan teknik ve yöntemlerin gelişmesi ile beraber saç ekimi avantajları da ilerleme kaydetmektedir. Saç ekimi için saça yeni kökler yerleştirilmekte ve doğal bakım yapılmaktadır.

 

 Saç Ekimi Fiyatları 2022 Ne Kadar?

 

 Saç ekimi fiyatları yeni fiyatlandırma listesi üzerinden kişilere aktarılmaktadır. Saç ekimi fiyatları uygulanan bölgeye ve yoğunluğa göre de farklılık göstermektedir. Saç ekimi fiyatları saçın yapısına göre belirlenmektedir. Son zamanlarda saç ekim işlemleri pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Yapılan işlem süreci kişinin saç yapısına, yoğunluğuna ve açıklık bölgesine oranla ayarlanmaktadır. Bu nedenle saç ekimi fiyatları da yapılan işlem aralığına göre değişmektedir. Saç ekimi ile saçlar canlı bir görünüm kazanmaktadır.

 

 Saç Ekimi İşlemi Nasıl Yapılır?

 

 Saç ekimi işlemleri saç derisi ve saç yapısından örnek alınarak yapılmaktadır. Saçın doğal bir görünüm alması için saç ekim işlemleri de oldukça özenli ilerlemektedir. Saç ekim işlemlerinde açıklık olan bölgeye mikro cerrahi aletler yardımıyla yeni kanallar açılmaktadır. Açılan bu kanalların hepsine kökler yerleştirilmektedir. Yapılan bakımlar ile beraber bu kökler canlanmakta ve yeni saçlar çıkmaya başlamaktadır. Saç ekim uygulamalarında yoğunluk tamamen açıklık olan bölgeye göre ayarlanmaktadır. Uygulanan tekniklerin tamamı kişiye göre belirlenmektedir.

 

 Saç Ekimi İşlemleri Ne Kadar Sürer?

 

 Saç ekimi işlemleri saçın az olan bölgelerdeki açıklığına göre seanslar ve saat süresi olarak hesaplanmaktadır. Seans aralığı genellikle tek seans ile gerçekleşmektedir. Ardından saçın tekrar dökülmesi ile beraber kök yerleştirme yenilemesi yapılmaktadır. Uygulanan her işlem sayesinde saçlar bir önceki halinden daha canlı ve doğal bir görünüm kazanmaktadır. Saç ekimi işlemleri genellikle 3 ila 10 saat aralığında sürmektedir. Bu işlem sürecinde kişilerin saç derisine binlerce yeni kök yerleştirilmektedir. Saç ekim işlemleri kişi sayısına bağlı olarak da sürebilmektedir.

 

 Saç Ekimi Uygulama Sonunda Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

 Saç ekimi uygulamaları hem işlem boyunca hem de işlemden sonra dikkat edilmesi gerekilen uygulamalardan biridir. Saç ekimi uygulaması yapılan kişi herhangi kimyasal bir ürün ya da şampuan kullanmamalıdır. Saça zarar verecek ürün ve spreylerden uzak durulması gerekmektedir. Üstelik işlem gününde güneş ışığından korunması saç köklerini de korumaktadır. İlk gün saça su değdirilmemelidir. Saç bakımının verilen ürünler üzerinden düzenli bir şekilde yapılması gerekmektedir.

 

 

Şişli Saç Ekimi Merkezi Fiyat

Şişli’de bulunan kliniğimizden saç ekimi fiyat bilgisi almak için internet sitemizdeki iletişim formunu kullanabilirsiniz.

https://www.seldahaircenter.com/sac-ekimi-ve-2022-fiyatlari/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.