Saati yanlış söyledin diye burnunu kestiler

Saati yanlış söyledin diye burnunu kestiler

Konya’da Erdal İnan (19), İ.K (17) ve A.Z. (16), yolda saatin kaç olduğunu sordukları Abdurraman Çolak’la (36) önce tartıştı, ardından da ‘Bize saati yanlış söyledin’ diyerek burnunu kesti.

 
Özgür SARI'nın haberi

Hastaneye kaldırılan Çolak’ın burnuna 7 dikiş atıldı. Olaydan sonra Erdal İnan ve İ.K. yakalanırken, A.Z. kaçtı.

Bugün saat 01.00 sıralarında Karatay İlçesi Mevlana Caddesi’nde meydana gelen olayda, alkollü oldukları öğrenilen Erdal İnan, İ.K. ve A.Z., karşılarından gelen Abdurrahman Çolak ile arkadaşı Fatih Dağlı’ya (34) saatin kaç olduğunu sordu. Çolak, alkollü olduklarını anladığı 3 arkadaşa saati söyleyerek hızla yanlarından uzaklaşmak istedi.

Bu sırada İ.K., saati yanlış söyleği gerekçesiyle Çolak’a arkadan yumruk attı. Çıkan kavga sırasında aldığı bıçak darbesiyle Çolak’ın burnu kesildi. Saldırganlar, kanlar içinde yerde yatan Çolak’ı tekmeledi. Fatih Dağlı, olay yerinden uzaklaşarak durumu polise haber verirken alkollü 3 saldırgan kaçtı.

Ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılan Çolak’ın burnuna 7 dikiş atılırken, yüzünde ve sırt bölgesinde darp izleri oluştuğu belirlendi.

Polis, kısa süre sonra, kaçan zanlılardan Erdal İnan ve İ.K.’yi olay yeri yakınında yakaladı. Kaçan diğer zanlı A.Z. ise polis tarafından aranıyor.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.