Rıza Çalımbay’dan Çarpıcı Açıklamalar!

Rıza Çalımbay’dan Çarpıcı Açıklamalar!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 'Avrupa’da oynanan maçların zorlayıcı olduğunu ve yapacağımız karşılaşmanın bizim için önemi milli maç ayarındadır' dedi.

Yaptıkları diğer maçlara göre daha dikkatli oynayacaklarını belirten Çalımbay, hedeflerinin puan almadan dönmemek olduğunu, dile getirdi. Bilgileri Betmod spor sitesinde paylaştık.

Sivasspor’un usta çalıştırıcısı Teknik direktör Rıza Çalımbay, yarın oynanacak olan Villareal karşılaşması öncesinde, tecrübeli futbolcu Jorge Felix ile maçın yapılacağı El Madrigal Stadı’nda basın toplantısı yaptı. Yaptığı önemli açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Çalımbay, gruptaki takımlara baktığınız, diğer gruplara göre daha basit gözüküyor fakat bize göre oynadığımız grup en zorlu gruplardan birisi, diye konuştu. Bu noktada avantajlarımız var, Villarael takımını iyi tanımaktayız. Felix ve Fayçal sayesinde avantajlı durumdayız, dedi.

Amacımız Puansız Dönmemek

Tek amacımız yapacağımız karşılaşmadan puansız dönmemek. İlk maçların ne olacağı belli olmaz. Bu maça çok iyi hazırlandık ve uzun süre antrenman yaptık.

Futbolcularıma güveniyorum. İstediğimiz sonucu alıp oradan ayrılmak istiyoruz. Oynayacağımız bu karşılaşma çok çekişmeli geçecek. Yapacağımız maçtan iyi bir sonuçla ayrılırsak, daha sonra kendi evimizde 2 karşılaşma yapacağız. Yapacağımız maçlarda taraftarlarımızın olma ihtimali de var.

Ayrıntılı bilgiler Betmod girişspor sitesinde mevcuttur.

Taraftarlarımız olunca büyük bir avantaj yakalayacağımızı düşünüyoruz. Yarın yapacağımız karşılaşma bizim için zorlu geçecek. Sakat oyuncularımız var. Villerreal iyi oynuyor ve formda. Kendilerini takip etmekteyiz. Takımıma her zaman güveniyorum. Buradan puansız dönmemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah, istediğimiz sonuçla buradan çıkacağız. Açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.