Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti: "Arda Güler'in Gelişimi Etkileyici"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti: "Arda Güler'in Gelişimi Etkileyici"

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Deportivo Alaves karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin ardından genç yetenek Arda Güler'in performansını övdü. Ancelotti, Arda'nın gelişiminden memnuniyet duyduğunu belirterek, genç oyuncunun doğal yeteneği

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Deportivo Alaves karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin ardından genç yetenek Arda Güler'in performansını övdü. Ancelotti, Arda'nın gelişiminden memnuniyet duyduğunu belirterek, genç oyuncunun doğal yeteneği ve sahadaki etkisi hakkında olumlu sözler sarf etti. İspanyol basını da Arda Güler'in performansını övgüyle karşılarken, genç oyuncunun Real Madrid için gelecek vaat eden bir yetenek olduğuna dikkat çekti.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Deportivo Alaves karşısında alınan etkileyici 5-0'lık galibiyetin ardından basın mensuplarıyla buluştu. Konferansta, özellikle genç oyuncuların performansı ve takıma katkısıyla ilgili soruları yanıtladı.

Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'e yöneltilen bir soruda, genç oyuncunun gelişimini övdü. "Elbette, genç oyuncularımızı destekliyoruz. Arda, gerçekten çok iyi ilerleme kaydediyor. Doğal bir yeteneği var ve sahada her an etkili olabiliyor. Attığı goller bunun en somut kanıtı." şeklinde konuştu.

Arda Güler Bu Sezon 4. Golünü Attı

Arda Güler, maça yedek başlamasına rağmen oyuna girdiği anda etkileyici bir performans sergiledi. 61. dakikada Eduardo Camavinga'nın yerine oyuna dahil olan genç futbolcu, 81. dakikada takımının 5. golünü kaydetti. Bu sezon La Liga'da attığı 4. golle adından sıkça söz ettiren Arda, Real Madrid'in gelecek vaat eden yetenekleri arasında gösteriliyor. Jojobet ile siz de hemen kazanmaya başlayın.

İspanyol basını da Arda Güler'in performansını övgüyle karşıladı. As gazetesi, Arda'nın gol sevincindeki hareketine atıfta bulunarak, "Arda Güler'in bazı jestlerinin anlamı belirsiz: Mübarek adamdan muhteşem gol." yorumunu yaparken, Marca gazetesi ise genç oyuncunun potansiyelini vurgulayarak, "Sadece bir çeyrekte bunları yapabiliyorsa, gerisini siz düşünün." ifadelerini kullandı

Ancelotti'nin Arda Güler'e olan desteği ve İspanyol basınının övgü dolu sözleri, genç oyuncunun kariyerinde önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Bu performans, Arda Güler'in Real Madrid forması altındaki geleceği hakkında umutları artırıyor ve futbol camiasında büyük bir heyecan yaratıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.