"REAKSİYONLAR FUTBOLUN PARÇASIDIR"

"REAKSİYONLAR FUTBOLUN PARÇASIDIR"

Özellikle Beşiktaş'ta gol bulamayınca bazen tepki gösteren Michy Batshuayi, böyle bir durumda ne yapılması gerektiğini söyledi:

Özellikle Beşiktaş'ta gol bulamayınca bazen tepki gösteren Michy Batshuayi, böyle bir durumda ne yapılması gerektiğini söyledi: "Bazen şutlarınız gol oluyor, bazen de pozisyonu değerlendiremiyorsunuz. Gol attığında iltifat albibet alıyorsun. Ama gol atamazsan insanlar tepki verebilir. Bu futbolun bir parçası. Ancak böyle zamanlarda  zihinsel olarak güçlü ve kararlı olmak önemlidir. Sanırım bunu zihinsel olarak da başardım.”

Kısa sürede hem Fenerbahçe'ye hem de Türkiye'ye damga vuran teknik direktörü Jorge Jesus hakkında Michy Batshuayi, "Beni en çok etkileyen teknik direktör  Conte oldu. Conte ve Jesus çok benzerler. Her iki koç da işini çok ciddiye alıyor, albibet giriş son derece talepkar, organize bir takım oluşturmaya odaklanıyorlar. Taktik konusunda çok disiplinli ve bu konularda video izlettiren teknik adamlar. İsa'nın oyununu anladığım için kendimi iyi hissediyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.