Razvan Lucessu’dan beklenen açıklama! Fenerbahçe’de son dakika gelişmesi yaşandı!

Razvan Lucessu’dan beklenen açıklama! Fenerbahçe’de son dakika gelişmesi yaşandı!

Fenerbahçe takımı için son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı lacivert takımından Erol Bulut’un vedası gündemde yerini korumaya devam ederken teknik direktör olmak için aday gösterilen isimlerden bir tanesi Razvan Lucessu olduğu iddia ediliyordu.

Rumen olarak yer alan teknik direktör kendisine gelen Fenerbahçe sorusu için yanıt verdi.

Süper Lig’in 31. Haftasında Beşiktaş takımı ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe takımı 1 – 1 beraberliğin ardından bu sefer gözlerini kalan son 10 haftaya diktiler. Matematiksel hesaplamalar yapıldığı zaman şampiyon olma ihtimalleri bulunan takım liderin sadece 5 puan gerisinde kalan sarı lacivert takımından milli arada Erol Bulut’un veda etmesi gündemde yerini koruyor. Bunun yanı sıra Fenerbahçe takımı için teknik direktör olma adaylığı arasında birçok isim gündemde yerini alırken bunlardan bir tanesi de Rumen teknik adam Razvan Lucessu olmuştu. betpas

Fenerbahçe takımından teklif geldi mi?

Razvan Lucessu, Yunan basınına yapmış olduğu açıklama sırasında PAOK günlerinden söz ederken bir yandan da kendisine Fenerbahçe takımından teklif geldi mi sorusuna yanıt verdi.

Direk görüşme olmadı, fakat…

Razvan Lucessu yaptığı açıklama sırasında konu için sarı lacivert takımı ile aralarında bire bir görüşmelerin meydana gelmediğini, fakat bunun için bir girişim olduğunu dile getirdi. Bu sırada; ‘’ Fenerbahçe takımı ile bire bir görüşme şu anlık meydana gelmedi. Fakat şu an ilerleyen zamanlar için şu an bir şey demem pek de doğru olmaz. Geleceğe dair düşüncelerim… ‘’ sözleri ile açıklamada bulundu.  betpas giriş

Razvan Lucessu genel olarak bu tarz durumlar hakkında konuşarak medyaya malzeme vermeme kararı aldığını, net şeyleri her zaman daha çok sevdiğini aktarırken konuşmasına devam etti. ‘’ Şu an olarak serbest bir şekilde devam ediyorum. O yüzden adımın herhangi bir takım içerisinde geçmesi kadar normal bir durum olamaz. Şu an da bir takım çalıştırmam söz konusu olabilir ama ben yaz ayına kadar beklemeyi daha çok tercih ederim. İlk olarak bu sezonun bitmesi daha iyi olur. ‘’ sözlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.