Rakip İtalyan takımı Salernitana

Rakip İtalyan takımı Salernitana

Lacivert-sarı takım bu maçın ardından İstanbul'a dönecek. Fenerbahçe, Kadıköy Ülker Stadı'nda bir hazırlık maçı daha oynayacak.

Lacivert-sarı takım bu maçın ardından İstanbul'a dönecek. Fenerbahçe, Kadıköy Ülker Stadı'nda bir hazırlık maçı daha oynayacak. Kanaryalar, Dünya Kupası tatilinin ardından ilk resmi maçına 21 Aralık'ta Türkiye Kupası'nda İstanbulspor ile çıkacak. Jorge Jesus'un öğrencileri oynadığı 3 maçı da kazandı ve İtalyan takımını mahvetmeden devam etmeyi umuyorlar.

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Salernitana maçı ne zaman, ne zaman ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Alanya Kırbıyık All Partnership Stadı'nın ev sahipliğinde Fenerbahçe-Salernitana maçı S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak. Karşılaşma bugün saat 16:00'da başlayacak ve  canlı skor haber bültenimizde yayınlanacak.

Kulüpler Vakfı Derneği'nin Antalya kampı öncesi darkbet düzenlediği Dostluk Kupası'nda Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu, İspanya liginden Vallecano ve Villarreal ile statta karşılaşıyor.  Karşılaşmanın rövanş maçına Antalya'da hazırlanan Kanaryalar, buradaki ilk  maçında Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti. Sarı Tibet Mavili ekip, Selenitana ile oynayacağı maçın ardından Antalya'daki antrenmanlarını tamamlayarak İstanbul'a dönecek.

Oyuncu morali kaydedildi

Dünya Kupası tatilinde Antalya'da kamp yapan Fenerbahçe, önceki gün antrenman sonrası yemekte bir araya geldi. Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Selahattin Kalımlı, futbolcuların keyifli vakit geçirdiği yemekte, idari ve teknik heyetin de katıldığı yemekte; Aile ortamında servis edilen yemekte oyuncuların morali yüksek oldu.

Değerlendirme Ligde Antalya ekibi ile Dünya Kupası tatili nedeniyle Galatasaray, hazırlık maçında Millspoor'un Adana takımıyla karşılaşacak. Dünya Kupası sonrası sakatlıklar ve molalar nedeniyle eksik bir takımla karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekipte darkbet giriş  özellikle gençlerin ne durumda olduğu merak ediliyor. Galatasaray, Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve dünkü antrenmanın ilk yarım saati basın mensuplarının katılımına açıktı.

Galatasaray-Adana of Millspur hazırlık maçı saat, saat ve canlı yayın hangi kanalda?

Galatasaray-Adana De Millspur hazırlık maçı bu akşam saat 20:00'de D-Smart 77 ile başlıyor. Kanal Spor Smart'tan canlı yayınlanacak. Canlı skorlar ve tüm maç bilgileri haberimizde olacak. Sarı-kırmızılı ekipte dünkü antrenmanda sakatlanan Milot Rashika, hemen takımdan çekildi. Genç oyunculardan Hamza Akerman da hafif bir sakatlık nedeniyle tek başına forma giydi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.