Quasar’ın Sanat Işığı Mecidiyeköy’den Yükseliyor

Quasar’ın Sanat Işığı Mecidiyeköy’den Yükseliyor

Avrupa ve Asya’nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olmayı hedefleyen Quasar İstanbul karma projesi, bir ilke daha imza atıyor.

Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi’nin Mecidiyeköy’deki eski likör fabrikasını kültür, sanat ve moda merkezi olarak 2014 sonunda hayata geçirecek projesi Quasar İstanbul’da, bir yıl süreyle kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacak Quasar Kültür Sanat Çadırı kuruluyor...

Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi’nin Mecidiyeköy’deki eski likör fabrikası arazisinde gerçekleştirdiği Quasar İstanbul karma projesi, İstanbul’un yeni kültür, sanat, moda ve lüks merkezi olmak için düğmeye bastı. Eylül ayında hayata geçecek Quasar Kültür Sanat Çadırı ile kültürel ve sanatsal etkinliklere başlayacak Quasar İstanbul, sanatseverlerin uğrak noktası olacak.

“AVRUPA VE ASYA’NIN EN İYİ SANAT, KÜLTÜR VE LÜKS YAŞAM MERKEZİ..”

Projeyle ilgili bilgi veren Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Mecidiyeköy’de asırlık çınar ağaçlarıyla yarışan yükseklikte heykellerin süsleyeceği bahçemizle birlikte, Avrupa ve Asya’nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi çok yakında ortaya çıkacak. Ancak biz, İstanbulluları bir yıl bekletmek istemedik… Quasar İstanbul’un kültür, sanat ve moda ile iç içe bir yaşam geliştirme vizyonu doğrultusunda, Eylül ayında mevcut bahçe dokusuna zarar vermeden kuracağımız Quasar Kültür Sanat Çadırı ile şehir yaşamına ve sanat dünyamıza yeni bir renk katmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.

İstanbul’un tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkarak 23 bin 700 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen Quasar İstanbul, 189 bin 620 toplam inşaat alanında 116 ile 518 metrekare arasında değişen 257 konut, 58 ofis, 4 kafe ve 17 mağaza, 4 bin 300 metrekarelik sosyal alan katı ile şehrin merkezinde yeşili ve lüksü bambaşka bir konseptte yaşamak isteyenlere ayrıcalıklı bir dünya sunuyor.

İsviçre’nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türkiye’nin misafirperverliği ve kültürel zenginliği ile buluşturan Quasar İstanbul, akıllardaki lüks kavramını hayallerin ötesine taşımayı planlıyor…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.