Pürüzsüz Yanaklar İçin Yanak Dolgusu

Pürüzsüz Yanaklar İçin Yanak Dolgusu

Pürüzsüz Yanaklar İçin Yanak Dolgusu

 

Yanaklardaki hacim kaybı, yüzdeki yaşlanmayla birlikte görülen en önemli değişikliktir. Zamanla insanlardaki cildin alt tarafında bulunan yağ dokusu ve kas dokusunda hacimsel kayıplar baş gösterir. Bu hacimsel kayıplar yüzde çukurluklara, kırışıklıklara ve sarkmalara neden olmaktadır.

Yanak bölgesine hyaluronik asit içeren dermal dolgu maddeleri enjekte edilmesiyle beraber yanak hacmi arttırılırken, yanaklar daha dolgun ve elmacık kemikleri daha belirgin bir hal alır.

Pürüzsüz Yanaklar İçin: Pluryal Cam Dolgu™

Cam Dolgu™, P.R.E.M.I.U.M teknolojisi ile üretilmiştir. Tüm Cam Dolgu™ ürünleri cam enjektör içinde steril, saf, izotonik, monofazik hyaluronik asit bulundurur. Sürekli olarak klinik deneyler ve testlere tabi tutulan Cam Dolgu, 70 ülkede güvenle kullanılır.

Cam Dolgu, yanaklardaki derin kırışıklıkları, kıvrımları düzeltmek, hacmi arttırmak veya hacim kaybını geri kazandırmak gibi amaçlarla kullanılmaktadır. Estetik olarak iyileştirmenin yanında yüz lipoatrofisi, yara izleri ve morfolojik asimetri gibi amaçlarla da uygulanabilmektedir.

Yanak Dolgusu

Yanak Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Dolgu işleminden yaklaşık yarım saat önce dolgu yapılacak bölgeye lokal anestezik krem uygulanır. Bu sayede dolgu işlemi ağrısız ve konforlu geçmektedir.

Yanak Dolgusu ortalama 20 dakika sürmektedir. Hyaluronik asit içeren dermal dolgu maddeleri her iki yanağa da enjekte edilir. Uygulamadan hemen sonra sonuçlar görülebilmektedir. İşlemden sonra kişi gündelik yaşamına devam edebilmektedir.

Yanak Dolgusu İşleminin Herhangi Bir Yan Etkisi Var Mıdır?

Güvenli merkezlerde uzman doktorlar tarafından uygulanan yanak dolgusunun ciddi bir yan etki riski bulunmamaktadır. Şişme, morarma, kızarıklık ve kaşıntı gibi yan etkiler oldukça doğal olup birkaç gün içerisinde ortadan kaybolmaktadır.

Cam Dolgu™ hayvansal kaynaklı hyaluronik asit içermediğinden alerji yapma riski bulunmamaktadır. P.R.E.M.I.U.M teknolojisi ile üretilen Cam Dolgu™ ürünleri 70 ülkede güvenle kullanılmaktadır. Ayrıca Cam Dolgu™ ‘nun tüm ürünleri Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlı olup uluslararası sertifikalara sahiptir.

Yanak Dolgusunun Kalıcılığı Ne Kadar Sürmektedir?

Yanak dolgusu kalıcılığındaki en önemli iki faktör kullanılan ürünün özellikleri ve kullanılan ürün miktarıdır. İlk dolgu işleminde genellikle 6 ay olan kalıcılık süresi tekrar eden uygulamalarda artmaktadır.

Cam Dolgu, dokudaki kaldırma etkisi ve kalıcılığıyla doğru orantılı olarak artan yüksek G’ Prime oranına sahiptir. Cam Dolgu ile uygulanan yanak dolgusunun kalıcılığı ortalama 12-18 aydır.

Yanak Dolgusu Fiyatları

Kullanılan ürün ve ürün miktarına bağlı olarak değişen yanak dolgusu fiyatlarına, https://www.camdolgu.com web adresini ziyaret ederek size en yakın Cam Dolgu merkezinden ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.