Profesyonel Doğum Fotoğrafçısı Esra Sönmez

Profesyonel Doğum Fotoğrafçısı Esra Sönmez

Profesyonel Doğum Fotoğrafçısı Esra Sönmez

 

Birçok insanın anı olarak yapabildiği en makul şey fotoğraf çekmek veya çektirmek diyebiliriz. Hayatımız boyunca farklı anılar biriktiririz. Özellikle de güzel anıları sürekli bir imgeyle hatırlamak isteriz. Yani bize bir şeylerin hatırlatması gibi. O en güzel hatırlatıcı da şüphesiz fotoğraflarımızdır. O çekilen fotoğraflarımıza bakıp geçmişe hatırlamak istediğimiz o günlere gideriz. Mesela bebekliğinize, çocukluğunuza, gençliğinize ya da evlendiğiniz güne. Tabii bunların arasında yeniden doğmuş gibi olduğunuz bir gün vardır ki onun önemi apayrıdır. O an da sizin anne olduğunuz bebeğinizi kucağınıza aldığınız andır. Bunun için doğum fotoğrafçısının önemi oldukça büyüktür. Hayatınızın en özel günlerinden birini en profesyonel çekilmiş fotoğraflarla hatırlamak hem anne ve babalar için hem de çocuklar için oldukça önemlidir.

Bu özel gününüz işinin ehli insanlarla daha ayrı bir öneme bürünmektedir. Tabi daha önemli bir günü dönüşen bu günler yanlış seçim ve kararlar ile de zihinde kötü hatıralar bırakabilmektedir. Bu yüzden önemli günlerin önemli kararları profesyonel ellere teslim edilmesi oldukça önem arz etmektedir.

Yaklaşan bir doğumunuz var ise Doğum ve bebek fotoğrafçısı Esra Sönmez ile tanışmanızın zamanı gelmiş demektir. Esra Sönmez’in web sayfasından örnek çekimleri inceleyebilir, referans yorumlarına göz atabilir ve almak istediğiniz hizmet hakkında detaylı albüm paketlerini inceleyebilirsiniz. Doğum fotoğrafçısı, bebek fotoğrafçısı, yeni doğan çekimi veya hamile çekimi alanlarında profesyonel hizmet veren Esra Sönmez ile web sayfası iletişim bölümünden randevu alabilir veya doğrudan telefon ile iletişime geçebilirsiniz.  Gerek doğum öncesi, gerek doğum ya da doğumdan sonrası bebeğiniz ve kendiniz hakkında sahip olmak istediğiniz tüm mükemmel hatıralar için Esra Sönmez en doğru karar olacaktır. Tüm bu ayrıcalıklardan mahrum kalmamak için zamanında randevu alarak yeni doğan çekimi fotoğraf ve albüm işlerinizi Esra Sönmez’ e emanet edebilirsiniz. Hemen iletişime geçerek randevu detaylarını görüşebilir ve aklınıza takılan tüm soruların cevabını sorarak öğrenebilirsiniz. Hem bebeğinize hem de kendinize ölümsüz mükemmel hatıralar bırakmak tamamen sizlerin elinde.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.