Premier Ligi Takımları Larin'in Peşinde

Premier Ligi Takımları Larin'in Peşinde

Premier Ligi Takımları Larin'in Peşinde

 

Kanadalı başarılı futbolcu için İngiltere Premier Lig ekiplerinin ısrarı devam ediyor. Genç hücumcunun Beşiktaş’la sadece bir senelik kontratı kaldı.

Belirlenen bonservis bedeli ise, 25 milyon Euro (250 milyonTL) olarak açıklandı. Ancak premier ligi ekiplerinin bu bedeli gözden çıkardıkları konuşuluyor. Sezonunun ara vermesiyle birlikte peş peşe transfer gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Şampiyon Beşiktaş'la ilgili yaşanan transfer haberleri ile ilgili bilgi almak için yazımız içeriğini inceleyebilirsiniz.

Kara kartallıların transfer gündeminde ise Premier Lig'in Larin ısrarı ve Larin'i takip etmesi yer alıyor. Premier liginde yer alan çok sayıda takım Larin'i sıkı bir şekilde takip ediyor. betvole

 

Larin Ne Yapacak?

Beşiktaş ’ta geçen sezon boyunca kariyerinin en başarılı ve en nalamlı dönemini geride bırakan Cyle Larin,  toplamda 45 maçta 23 gol ve 6 asiste imzasını atmıştı.

Kulüple yalnızca 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcuyu Premier Lig’den birçok kulübü takip ediyor. Ancak Larin konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Resmi Teklif Değerlendirilecek

Yeni sezonda Ada’nın yolunu tutmayı hedefleyen başarılı oyuncu için resmi teklif bekleyen klüp, 20 milyon Euro’luk bir teklif sunulması durumunda halinde Larin’i göndermeyi düşünüyor.

Ancak teknik adam Sergen Yalçın Kanadalı oyuncusunun ısrarla takımda yer almasını istediği gelen haberler arasında yer alıyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.