Popçu Gülşen kaza yaptı! Gülşen'in sağlık durumu nasıl?

Popçu Gülşen kaza yaptı! Gülşen'in sağlık durumu nasıl?

Güzel şarkıcı gülşen ve sevgilisinin de içinde olduğu otomobil dün akşam başka bir araçla çarpıştı. Popçu şarkıcı ve sevgilisi maddi hasar dışında bir zarar görmedi. Gülşen'in sağlık durumu nasıl?

Gülşen'in şoförünün kullandığı araçta maddi hasar meydana geldi. Şoför, trafik ekipleriyle kaza tutanağı hazırlarken Gülşen ve sevgilisi otomobilin içinde oturdu. Muhabirlerin fotoğraf çekmesinden rahatsız olan Gülşen saçlarıyla yüzünü kapatmaya çalışırken Ozan Çolakoğlu da elinden sigarasını düşürmedi. Çift işlemlerin tamamlanmasının ardından evlerinin yolunu tuttu.

İlk albümü Be Adam'ı 1996 yılında Raks Müzik'ten çıkararak iyi bir çıkış yakaladı. Bu albümden "Gel Çarem", "Be Adam", "Saz Mı Caz Mı?" ve "Son Sözüm" olmak üzere 4 tane video klip yayınlandı. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde bu albüm ile beraber sanatçı, "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" dalında adaylık kazanmış, ancak ödülü Özlem Tekin almıştır. İlk albümünün yaklaşık olarak iki sene yayınladığı ikinci albümü Erkeksen ise 1999 yılında Prestij Müzik tarafından yayınlanmış ve bu albümden de "Yiğidim", "Delisin" ve "Gözü Karalım" isimli parçalara video klip çekilmiştir. Üçüncü albümü Şimdi'yi de 2001 yılında yine Prestij Müzik etiketiyle yayınlayan sanatçı, bu albümün promosyonunda ve bağlı olduğu müzik şirketinin içinde bulunduğu zor durum nedeniyle yalnızca "İhanet" isimli parçaya video klip çekmiştir.

28 Eylül 2004 tarihinde ise, sanatçının müzik yaşamındaki en önemli hitlerinden biri olan "Of... Of..." ile aynı ismi taşıyan dördüncü stüdyo albümü Erol Köse Production etiketiyle piyasaya sürülmüştür. Şarkının sözü ve müziği Türk pop müziğinin önemli bestecilerinden Nazan Öncel'e ait olan şarkı sanatçıya oldukça önemli bir başarı getirmiş ve bu yıl içerisinde Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Kadın Sanatçı" dalında aday olmuş ve bu kez bu ödülün sahibi olmuştur. Albümden yayınlanan diğer video klipler ise sırasıyla sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan "Sakıncalı", "Nazar Değmesin" ve bir Sezen Aksu şarkısı olan "Sarışınım" olmuştur. "Sarışınım"ın video klibi kısa bir süre gösterimde kalmış, ancak RTÜK tarafından daha sonra sansüre uğramıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.