Polis, Şişli Paşa Mahallesi’nde motosiklet hırsızlarını iş üstünde yakaladı!

Polis, Şişli Paşa Mahallesi’nde motosiklet hırsızlarını iş üstünde yakaladı!

Şişli Emniyeti Paşa Mahallesi’nde devriye gezerken, motosiklet çalmaya çalışan iki şüpheliyi suçüstü yaparak gözaltına aldı.

Olay Şişli'nin Paşa Mahallesi'nde iddiaya göre, iki şüpheli bölgede bulunan bir motosikleti çalmaya çalışıyordu. Bu sırada ilçe genelinde devriye gezen polisi ise durumu fark ederek olaya müdahale etti. Suçüstü yakalanan U.A. ve M.B. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Konuyla alakalı güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin daha önceden dört farklı hırsızlık olayına karıştığını da ortaya çıkardı. O anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

4 OLAYA DAHA KARIŞMIŞLAR

Polis, U.A. ve M.B. isimli şüpheliler hakkında başlattığı çalışmalar kapsamında, söz konusu şüphelilerin daha önceden 4 farklı hırsızlık olayına daha karıştığını tespit etti. Polisin elde ettiği görüntülerde şüphelilerin üç farklı motosikleti saniyeler içerisinde kaçırdığı görülüyor.

HIRSIZLAR TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan U.A. ve M.B. isimli şüpheliler, "Motosiklet hırsızlığı" suçundan sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.