Pogba Eskilerin Aksine Hala Futbola Aç

Pogba Eskilerin Aksine Hala Futbola Aç

Ole Gunnar Solskjaer, Mino Raiola'nın Paul Pogba'nın Manchester United'ı terk etmek istediğini iddia eden yorumlarıyla dikkatini dağıtamayacağını söyledi.

Ole Gunnar Solskjaer, Paul Pogba'nın, menajeri Old Trafford'da orta sahanın mutsuz olduğunu ve sahne değişikliğine ihtiyacı olduğunu iddia etmesine rağmen, hala Manchester United için oynama arzusunda ısrar ediyor. Mino Raiola'nın açıklamaları, United'ın RB Leipzig'deki önemli Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının arifesinde yayınlandı, bu maç H Grubu'nda üçüncü bitirip Avrupa Ligi nakavtlarına düşmek için kaybettikleri bir maç. Gary Neville yorumların korkunç zamanlamasını eleştirdi ve

Pogba'yı, Raiola ile anlaşmazlığı varsa kendi açıklamasını yapmaya çağırırken, Futbol uzmanlarından Jamie Carragher kulübe 27 yaşındaki çocuktan kurtulmasını söyledi. Pogba'nın United'ın ikinci golünü atmak için yedek kulübesinden çıktığı 32 Leipzig yenilgisinin ardından konuşan Solskjaer, Raiola'nın bunun bir takım sporu olduğunu ve birlikte çalıştığımızı fark etmesi gerektiğini söyledi. Cumartesi günü Manchester City'deki derbinin öncesinde, marsbahis de canlı yayınlanan Solskjaer, Pogba'nın antrenman sırasında profesyonel kaldığını vurguladı o zamandan beri ayrılan bazı oyuncuların aksine.

Solskjaer, Sanırım hafta boyunca bunun bir takım oyunu olduğunu söyledim. Paul bu takımın bir parçası, buradayken katkıda bulunmaya çok odaklanmış, dedi. Açlığı var, oynamak için bir iştahı var. Oynamak istiyor, antrenman yapmak istiyor. Antrenmanı ya da oynamayı reddeden başka oyuncular da var, elbette burada değiller, ama Paul bunu bir kez bile yapmadı Sadece fırsat bulduğunda performansa odaklandı.

Jamie Carragher, Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola'nın söylediklerinin tamamen farkında olacağını düşünüyor ve Manchester United'ın mümkünse orta sahadan kurtulması gerektiğini düşünüyor.

Paul hakkında iyi olan şey bu. Kaliteye sahip, ama aynı zamanda Leipzig'e karşı yaptığı gibi, geldiğinde iyi yapma arzusu da var olumlu bir etkisi oldu.

Kısa cevap: Yarın takımın bir parçası.

'Aksiliklerin üstesinden gelebilirim'

Bu arada, Solskjaer, bu hafta başlarında United'ın Şampiyonlar Ligi'nden çıkması nedeniyle kendi geleceği hakkında bir teste tabi tutulmuştu, bu da etkileyici bir Premier Lig galibiyetiyle aynı zamana denk geldi. Solskjaer , dümende iki yıla yaklaşırken tarafının daha iyi ve daha iyi hale geldiğini hissediyor  ilk maçı 22 Aralık 2018'de Cardiff'te 51 galibiyetti  ve Norveçli oyuncu hala kendi yeteneğine güvendiğini söyledi aksiliklerle başa çıkmak için.

Manchester United'ı yönettiğinizde üzerinizde her zaman baskı var dedi. Bu, rolü kabul ettiğimde düşünmem gereken bir şey. Böyle bir durumda olmak için gerekenlere sahip miyim, aksiliklerle başa çıkabilir misin, başarının üstesinden gelebilir misin? Sanırım yapabilirim ve bence iyi olabilirim.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.