Plug and Play ile Girişimci, Yatırımcı ve Sanayici Ortak Platformda

Plug and Play ile Girişimci, Yatırımcı ve Sanayici Ortak Platformda

Plug and Play ile Girişimci, Yatırımcı ve Sanayici Ortak Platformda

 

 

Plug and Play 9 milyar dolar yatırım portföyüyle, girişimci, sanayici ve yatırımcıyı buluşturuyor. Bu sayede yenilikçi fikirlerini uygulamaya koymuş girişimcilerin MESS üyesi firmalarla ortaklık kurabilme imkanları ortaya çıkıyor. 1xbet  Firmaların hızlı büyüme ve gelişme olanağı bulmalarını sağlayacak küresel iş birliği ağına dahil olmaları sağlanıyor. Bu proje ile sanayiciler ve dünyanın her yerinden girişimcilerin çözümlerini değerlendirip ülkenin ihracatını ve istihdam gücünü artıracaklar.

MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, Plug and Play için “ekonomiye yeni yıl hediyesi “diyor ve ekliyor; “Plug and Play’i Türkiye’ye kazandırmaktan gurur duyuyoruz.”

Özgür Burak Akkol, “Bu iş birliği ile İstanbul açık inovasyonda küresel ekosistemin bölgesel merkezi olacak. MESS üyesi şirketler, girişimci ve yatırımcılarla buluşacak. Girişimci, sanayici ve ülkemiz kazanacak” diyor. Plug and Play İstanbul, MESS’de MEXT’in içinde faaliyet gösteriyor.

 

Plug and Play MEXT İçinde Uygulanmaya Başlıyor

Yeni nesil sendikacılık anlayışı benimseyen Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), 2021 yılını yenilikçi ve heyecan verici Plug and Play projesiyle başlatıyor. Dünyanın en önemli inovasyon ve girişimcilik platformu 1xbet Plug and Play, MESS Teknoloji Merkezinde 1xbet  MEXT içinde uygulanmaya başlıyor. Plug and Play sadece 20 ülkede hizmet veriyor ve İstanbul platformuyla, 1xbet  Türkiye, küresel girişim ekosisteminin bölgesel merkezlerinden biri haline geliyor. Plug and Play, İstanbul üzerinden Doğu Avrupa, Kuzey Afrika, Rusya, Orta Doğu, bölgelerine hizmet edecek. Platform, sadece bölgelerin girişimcilerine ulaşmak değil, iş dünyasını yönlendiren, nabzını tutan bir merkez olarak hizmet edecek. Plug and Play İstanbul ile girişimcilerimizi ve sanayicimizi geliştirecek Türkiye’nin ihracatına ve milli gelirine katkı sağlayacak. 1xbet giriş

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.