Pereira'dan 3'lü savunma için açıklama!

Pereira'dan 3'lü savunma için açıklama!

Takımın 3'lü savunma oynamasındaki eleştirilerin azaldığının hatırlatılması üzerine Pereira "Bazen sorudan ziyade o soru bir yorummuş gibi oluyor" dedi

Sürekli üçlü defans, üçlü defans, üçlü defans diye duyuyorum ama futbol bu değil. Sistem değil, önemli olan dinamiklerdir. Futbolcular arasında nasıl bir ilişki yarattığınızdır.

Maça nasıl başladığınızdır. Ama ofans anında ve defans anında farklılıklar gösterir dizilişler. Niye insanların bunu saatlerce konuştuğunu anlamıyorum.

Önemli olan davranışlardır. İyi bir sezon öncesi geçirdik. İyi futbol oynadık. Serdar ve Pelkas'ın sakatlıklarını yaşadık. 3 günde bir maç oynadığımız döneme girdik ve diğer sakatlıklar da oldu. Ancak dediğim gibi sistemi değil de dinamiğimizi kaybettik biraz.

Bunun üstesinden geldik, iyi maçlar çıkarttık. Sakat oyuncularımız da dönünce ofansta ve defansta dinamik futbolumuzu sergileyeceğiz. Bu tarz takımlarda çalıştığınızda hafta içi ve hafta sonu maçlar yaptığınızda antrenmanlarda hata düzeltecek vaktiniz olmuyor, videolar üzerinden ilerliyorsunuz. en iyi casino siteleri Önemli olan liderlik yapabilmektir. Herkes arasındaki ilişkiyi oluşturabilecek liderliği sağlamak, herkesin odaklanmış olmasını sağlamaktır." açıklamasını yaptı.

 

STEVEN CAULKER AÇIKLAMASI

Steven Caulker'ıon ayrılması hakkında konuşan Pereira "Caulker iyi bir futbolcu. Bunu kendisine de dürüstçe açıkladım. Hem iyi bir futbolcu hem iyi bir karakter. Ancak onun sistemi, onun oyun tarzı arkada bu kadar boşluk verdiğimiz bir sistemde benim sistemime ve dinamiğime uymuyordu. Daha fazla şans bulmak için başka takımlara giden oyuncularımıza şans diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.