Paykes, Sosyal Medya Hizmetlerinde Lider!

Paykes, Sosyal Medya Hizmetlerinde Lider!

Paykes, Sosyal Medya Hizmetlerinde Lider!

 

Sosyal medya hizmetleri son dönemlerde popüler olan bir iş kolu olmasıyla öne çıkmaktadır. Değişen ve gelişen teknoloji sosyal medyayı ister istemez ön plana çıkardı.

90’lı yıllarda teknolojik cihazlarda kişisel kullanımın ön plana çıkması derken teknoloji cebimize kadar girdi. Akıllı cihazların cebimize girmesine uzanarak ilgiler ve isteklerde de bir devrim yaratan bu süreçte insan aklının hayal edemeyeceği kadar heyecanlandıran gelişmelere tanık olduk. Akıllı cihazların kullanımının artması da sosyal medya uygulamaları ihtiyacı doğurdu. Bu ihtiyaç doğrultusunda bireylerin anlık olarak fotoğraf paylaşabildikleri uygulamalar da öne çıktı. İşte bu teknoloji çağının bir daha hiç kapanmayacağını gösteren bir adım oldu.

Paykes Teknoloji Çağına Ayak Uyduruyor

Yazılı ve basılı medya araçlarının yerini alan sosyal medya çok kısa bir sürede teknoloji çağındaki yerini sağlamlaştırmayı başardı. Bu sebeple artık birçok firma ilgisini ağırlık olarak sosyal medyaya kaydırdı. Artık bu süreçte büyük firmalar sosyal medya hizmetleri konusunda yardım almaya başladılar. Paykes de bu süreçte firmaların görünürlüğünü sosyal medya kampanyaları, etiket oluşturma gibi kavramlar üzerinden artırımı sağlayarak müşterilerine keyifli bir hizmet deneyimi yaşatıyor.

Pazarlamayı geleneksellikten kopararak yeni bir düzleme oturtan Paykes, markaların gözü kapalı olarak ilerlememesini sağlamaktadır.  Paykes, tüm sosyal medya platformlarının analiz ve işleyişi konusunda oldukça deneyimli bir firmadır. Müşterilerinin sosyal medya uygulamalarında bulunan kurumsal hesaplarının analizini yapmaktadır. Bu analizler sonucunda müşterinin ihtiyacına uygun olarak çözümler sunarak kitle artırma çalışmaları yapmaktadır.

Paykes ile Aktif Platformlar

Paykes tüm sosyal medya platformlarından detayları ve doğal takipçi kazanma yöntemlerini bilmesi sayesinde bütün platformları etkin bir biçimde kullanabilmektedir. Sosyal medya hizmetleri için dikkat çeken bir başka unsur ise marka kampanyaları oluşturabilmesidir. Paykes önce, markayı yakından tanıyarak; markanın ne istediğini belirlemektedir. Çünkü markanın isteği Paykes için ilk kuraldır.

Sosyal medya hizmetleri denildiğinde öne çıkan bir başka kural için markanın hedef kitlesinin belirlenmesidir. Paykes sadece dijital dünyanın yenilikleri hakkında değil tüm gelişmeler hakkında bilgi sahibidir. Yapılan sıkı gündem takibiyle başarılı ve aktif bir sosyal medya hizmetleri danışmanlığı vermektedir.

Paykes’in sosyal medya paketlerini bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz: https://paykes.net/hizmetlerimiz/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.