Patlamada yaralananların kimlikleri

Patlamada yaralananların kimlikleri

Bakırköy'deki patlamada yaralananların kimlikleri belirlendi. Yaralılardan, omzuna cam ve metal parça saplanan biri ameliyata alındığı, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Bakırköy'deki patlama sırasında kırılan camlarla çeşitli yerlerinden yaralanan 14 kişinin hastanelere kaldırıldığını söyledi.

Cerrah, Ebuziya Caddesi'nde patlamanın gerçekleştiği yere gelerek incelemelerde bulunduktan sonra basın mensuplarının olaya ilişkin sorularını cevaplandırdı.

Celalettin Cerrah, kırılan camlarla çeşitli yerlerinden yaralanan 14 kişinin hastanelere kaldırıldığını, ancak yaralıların çok önemli bir sağlık problemlerinin bulunmadığını bildirdi.

Cerrah, patlamanın nedeni konusunda uzmanların çalışmalara devam ettiğini sözlerine ekledi. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de, aynı yerde daha önce de patlama olduğunu hatırlatarak, bu işin tek çözümünün 3-4 esnafın bir araya gelerek güvenlik kamerası yerleştirmesi olduğunu söyledi.

Bakırköy'ün gece 200 bin olan nüfusunun, gündüz 3 milyona çıktığını ifade eden Erzen, ''Bu kadar kalabalık bir yerin güvenlik açısından kontrol altında tutulması, çok zor. Bence kamera kullanılmalı. Biz de belediye olarak kamera yerleştirme konusunda başlattığımız çalışmaları sürdürüyoruz'' dedi.

YARALILARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Bakırköy'deki patlamada yaralananların kimlikleri belirlendi.

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ebuzziya Caddesindeki patlamada yaralanan

Soner Pehlivan (27),

Duygu Pehlivan (22),

Mukaddes Geçir (31),

Aylin Şen (30),

Can Bayram (15)

ve

Umut Özgür (28), Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine yakın olan Özel Acıbadem Hastanesinde de

Sebile Kırceli (19),

Levent Demir,

Mehmet Emin Altınsoy (9),

Mesut Ünlü (24),

Selvin Yılmaz,

Dilek Meriç,

Neriman Dumandemir (28),

Şenol Akbulut (29)

ve ablası Çiğdem Akbulut (30) tedavi altına alındı.

Yaralılardan, omzuna cam ve metal parça saplanan Çiğdem Akbulut'un ameliyata alındığı, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, yaralılardan Şenol Akbulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamanın ardından duyma zorluğu çektiği için hastaneye geldiğini belirterek, ''Patlama, caddenin en işlek zamanında meydana geldi. Tahmini olarak saat 15.30 sıralarıydı. Bir anda patlama oldu, herkes sağa sola kaçtı'' diye konuştu.



AA


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.