Paşayı çileden çıkaran anons

Paşayı çileden çıkaran anons

Haliç'teki Red Bull şovunda paraşütle atlayan Türk ekibi Alman diye tanıtılınca, THK Genel Başkanı emekli hava pilot Tümgeneral Yusuf Güngör, bir daha yokuz dedi, yarışı terketti:

Cem TÜRKEL'in haberi

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı emekli hava pilot Tümgeneral Yusuf Güngör, öncek gün Haliç’te düzenlenen Red Bull Air Race organizasyonuna ateş püskürdü.

THK’nın paraşüt ekipleriyle organizasyonda yer aldığını söyleyen Güngör Paşa, CNN Türk ekibinin paraşütçüleri ‘Alman ekip’ olarak duyurmasına tepki gösterdi.

THK organizasyonda hiçbir bedel istemeden yer aldıklarını belirten Yusuf Güngör, tepkisini şöyle dile getirdi: “Organizasyona paraşüt ekibimiz ile geldik.Ancak gösterimiz sırasında CNN Türk canlı yayında Türk paraşüt ekibinden hiç bahsetmedi. İkaz ettik. Ancak ikinci gösteride bizim çocukları bu kez Alman ilan ettiler, Alman paraşütçü grubu dediler. Alman isimleri saydılar. Çok sinirlendik, alanı terkettik. Benim karayağız Türk askerlerimi Alman ilan ettiler. Yüzlerine bakamadım.

Güngör Paşa “Türklüklerinden niye utanıyorlar. Niye ‘Red Bull Air Race’ gibi yamuk yumuk isimler kullanıyorlar. Kırmızı boğa desinler o zaman” diye konuştu.



Akşam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.