Özel İstihdam Bürosu

Özel İstihdam Bürosu

Ekokariyer, iş arayan ve işvereni bir arada buluşturan Türkiye'nin ilk ve tek yeşil yaka kariyer şirketidir. Kariyer sürecine yönelik iş arayanlara özel şirket içi eğitimler ve işverenlerin aradıkları niteliklerde liyakatli elemanlar bulabilmeleri adına o

TÜRKİYE'NİN İLK YEŞİL YAKA KARİYER ŞİRKETİ

 

            Ekokariyer, iş arayan ve işvereni bir arada buluşturan Türkiye'nin ilk ve tek yeşil yaka kariyer şirketidir. Kariyer sürecine yönelik iş arayanlara özel şirket içi eğitimler ve işverenlerin aradıkları niteliklerde liyakatli elemanlar bulabilmeleri adına ortak bir zemini oluşturmaktadır. Bunun yanı sıra özel istihdam büroları sayesinde de iş arayışı içerisinde bulunanlara http://ekokariyer.net/ozel-istihdam-burosu_ olmasının getirdiği yetkinlikle hizmet sağlayarak mevsimlik dönemsel işçi ihtiyaçlarının karşılanmasına hizmet sağlamaktadır. Başlattığı istihdam projesine yönelik olarak hem işveren bakımından maliyeti devlet katkısıyla karşılanan işçilerin istihdam programları verilerek herkesi iş sahibi yapmakta hem de bununla beraber iş arayışında olanları da iş deneyimi ile karşı karşıya getirmektedir.

 

            Firmamız tüm bu süreçlerde ise süreklilik esasına dayanarak özel istihdam bürosu olmasının verdiği anlayışla takım çalışmasını yürütmektedir.

 

 İŞKUR'A KAYITLI ÖZEL İSTİHDAM BÜROSU

 

            Ekokariyer, İşkur bünyesinde kurmuş olduğu özel istihdam bürosu sayesinde iş arayışında olan kişilere yönelik olarak İşkur ile bağlantılı bir biçimde çalışmalar içerisine dahil olmaktadır. Bu çalışmalarını süreklilik esasında zirveye taşıyan site, dönemsel bazlı iş ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla işçi-işveren anlaşmasını meydana getirmektedir. Ayrıca istihdam edilmesine dayanan süreciyle de süreklilik esasında belli başlı organizasyonlar yürüterek yürüttüğü bu organizasyonel çalışmalarını üst düzey kurum içi eğitim kimliğiyle yerine getirmektedir. Böylelikle firmamız http://ekokariyer.net/ozel-istihdam-burosu_ getirdiği avantajla daima kalkınmışlık payı yüksek olarak çalışmalarda bulunmakta ve tüm bu çalışmalarda etkin olarak hizmetler aktarmaktadır.

 

 Firmamız ele aldığı başlı başına bütün bu çalışmalarıyla beraber İşkur'a kayıtlı özel istihdam büroları sayesinde de şirket içi eğitimin liyakat ilkeleri doğrultusunda başarılı bir şekilde tamamlanarak iş ihtiyaçlarının karşılanmasında tamamen profesyonel bir sınıfın mevcudiyetini oluşturmaktadır. Bu da sözü edilen süreçte kalkınmışlık unsurunu en üst düzeye çıkarmak adına son derece önemlidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.