'Özel Eski Dostlar Huzurevi'

'Özel Eski Dostlar Huzurevi'

25 Temmuz 2007 Çarşamba 10:10Yaşlılıkta, yalnızlıkta başınızı sokabileceği bir yer arayanlar için Çengelköy’deki Eski Dostlar Huzurevi 24 kişilik odalaryla hizmet veriyor.

Yaşlılıkta, yalnızlıkta başınızı sokabileceği bir yer arayanlar için Çengelköy’deki Eski Dostlar Huzurevi 24 kişilik odalaryla hizmet veriyor. İşletmecisi haftanın her günü başında olan ve 24 saat hizmet veren doktor, pisikoloğu, hemşiresi, Medline Sağlık Kuruluşu ile anlaşmalı bulunan huzurevinde profesyonel görevlilerle birlikte yalnızlık çekmiyorlar.




Çevresinde bulunan meyve ağaçları, mimoza,sardunya, manolya, gül ve hanımeli kokularının birbirine karıştığı, küçük bir hayvanat bahçesi bulunuyor.  



Huzurevinin sahibi Cemal Adıyaman, “Hayatımızı eski dostlarımızla geçirdiğimiz güzel bir huzurevi çalıştırıyoruz. Hemşire Hacer Özdemir’le birlikte sürekli konuklarımızla birlikte oluyoruz. Bu bizim için bir yaşam biçimi oldu” diyor.



Tek, 2 ve 3 kişilik odalar bulunun villada toplak 24 yatak kapasitesi bulunuyor. Kamera sistemi bulunan odalarda kablolu televizyon yer alıyor.  Konuklar ihtiyaç olduğunda yatağından kalkmadan tek düğmeye basarak nöbetçi personeli çağırabiliyor.



Balkonda oturuyor, yürüyüş parkurunda gezebiliyor veya bahçede oturup şelalenin hoş sesini dinleyip keyif alabiliyor.

İkiz villada ranat etmek için geniş sosyal alanlar bulunuyor. İki oturma salonu, revir, yemekhane, banyo, mutfak verilen hizmetlerin bazılarını oluşturuyor. Merdivenlerde, banyolarda rahat edemeyen konuklar için kenar bariyerleri bulunuyor.




Görevliler ve huzurevi sahibi hafta boyunca 24 saat konuklarla birlikte olup hayatını onlarla yaşıyor.

Ümraniye, Kadıköy ve Üsküdar’den çok sık toplu taşıma araçları bulunuyor.

İrtibat için:

Eski Dostlar Huzurevi, 

Bosna Bulvarı, Nato Yolu Ata 2 Sitesi

Erguvan Caddesi No.69-71 Çengelköy- İstanbul

Tel: 0216 486 1762  Faks. 0216 486 17 63  
www.eskidostlarhe.com

info@eskidostlarhe.com







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.