Oyuncu İsmail Hacıoğlu eski eşinin dövmesini sildirdi

Oyuncu İsmail Hacıoğlu eski eşinin dövmesini sildirdi

Yakışıklı ve başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde eski eşi Vildan Atasever'in isminin yazılı olduğu dövmeyi sildirdi. "Vildan" dövmesin sildiren İsmail Hacıoğlu bakın yerine hangi dövmeyi yaptırdı. İsmail Hacıoğlu kimdir?


Evlilikleri ocak ayında sona eren Vildan Atasever ile İsmail Hacıoğlu, mutlu günlerinde birbirlerinin isimlerini parmaklarına dövdürmüştü. Ancak ikili ayrılık kararı alınca bir zamanlar aşklarını ve evlilik yüzüklerini simgeleyen dövmeleri soruna dönüştü. Atasever, boşanmanın hemen ardından parmağındaki ‘İsmail’ yazılı dövmeyi sildirdi.

‘ELİF ÖLÜMÜ, VAV DOĞUMU SİMGELİYOR’

Hacıoğlu ise geçtiğimiz günlerde parmağındaki ‘Vildan’ yazısından kurtuldu. Yakışıklı oyuncu, Vildan yerine parmağına Arap harfleriyle elif ve vav yazdırdı. Hacıoğlu, “Elif ölümü, vav ise anne karnındaki cenine benzerliğinden dolayı doğumu simgeliyor” dedi.

 YÜZÜK YERİNE DÖVME YAPTIRMIŞLARDI

İsmail Hacıoğlu ve Vildan Atasever, evlendiklerinde nişan yüzüğü takmak yerine yüzük parmaklarına birbirlerinin isimlerini dövme yaptırmıştı.

İsmail Hacıoğlu kimdir?

Türk sinema ve dizi oyuncusu. Oyunculuğa ilkokul 5 deyken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ancak ilk sınıftan ayrıldı. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyund

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.