Oya Akman’ı düşürme planlarında ikinci perdeyi deşifre ediyorum!

CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’ı ilçe başkanlığından indirme planlarını deşifre etmeye devam ederek ikinci perdeyi açıyorum.

Oya Akman’ı düşürme planlarında pandemi nedeniyle alınan önlemler ve de mahremiyet olsun diye özel ‘Güvenli evler’ kullanılıyor. Bu güvenli evlerde sabahlara kadar Oya Akman’ı devirme planları yapılıyor.

Bu devirme toplantılarının yapıldığı ‘Güvenli ev’ler bazen Gülbahar Mahallesi oluyor. Bazen de, Muammer Keskin’in evinin yakınlarındaki bir ev oluyor.  

Sadece Oya Akman’ı devirme planları yapmakla da kalmıyorlar. Oya Akman’ı gönderdikten sonra oluşacak yeni oluşum için de plan yapıyorlar. Bakmayın siz, bunların derdi sadece Oya Akman değil. Şimdilik Oya Akman.

Oya Akman gittikten sonra da bunların uğraşacak birileri olması gerek. Olmazsa olmaz çünkü, duramazlar. Bunlar sorun yaratmadan duramayan tipler. Bunlar hiç kimseyi bulmazlarsa kendi aralarında birbirlerini yok etmeye başlarlar.

Evet, gelelim asıl konumuza!

Bunlar ‘Güvenli evler’de, Oya Akman’ı devirme ve Şişli’yi şekillendirme planlarını, 12 yıllık viskiler eşliğinde yapıyorlar. Yaptıkları planlara bakılınca, ancak kafalar güzelken yapılabilir.

Sabaha kadar sürdüğü için bir ara sıkılıp iskambil oynuyorlar. Sonra dönüyorlar kaldıkları yere. Şimdilik bu kadar yeter. Adamların mahremlerine daha fazla girmeyeyim.

Mahremiyet demişken, bunların mahremiyet anlayışları da bir başka. Sıkıştıklarında, bizim mahremimiz diyorlar. O kadar haltı işleyeceksin, sonra dönüp mahremiyetten bahsedeceksin. Hani, toplumda mahremiyet özeldir ya. Böyle laflar ederlerse, suçlarını bastıracaklarını falan zannediyorlar.   

Bunların kafaları güzel, zannediyorlar ki herkesin kafası güzel. Bunlar kendilerine bir at gözlüğü takmışlar, zannediyorlar ki herkes at gözlüğü ile dolaşıyor. İşte, balık baştan kokuyor. Bu Şişli kimleri gördü. Bu Şişli, kendini akıllı zanneden kimleri siyasi mezarlıklara gömdü.   

Balık baştan kokuyor dedim ya. Oya Akman’ı düşürme organizasyonunun başında da, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in var. Keskin’in başkanlığında, şimdilik kendilerini başkanın yanındaymış gibi gösteren, başkanın da şimdilik yanındaymış gibi görmelerini istediği, C takımı diye nitelendirebileceğim, hayatlarında iki koyunu güdememiş, tek varlık sebepleri bu tür ayak oyunları yapanlar.

Bunlar, hayatları boyunca topluma bir güven verememiş olduklarından ve de bir başarı sağlayamamış olmalarından suçu da onları anlamayan topluma atarak adeta intikam alıyorlar. Toplumun onları 40 yıldır anlayamadıkları, kıymetlerini bilmedikleri için biraz asabi, sinirli, kindar ve intikamcı oluyorlar.

Sadece şartlar ve benim de içinde olduğum bazı dengeler nedeniyle bir ipe sap olabildiler. Hayatlarında da görüp görebilecekleri başka da bir makam ve başarı da olmaz, olmayacakta. Bir daha bir makam ve mevkiye gelemeyeceklerini de bildiklerinden her şeyin hâkimiyetinin kendilerinde kalmasını istiyorlar.

Hani, görmemişin bir çocuğu olmuş da seve seve öldürmüş ya, işte aynısı!   

Bunların perdeledikleri oyunları kamuoyuna tek tek deşifre etmeye devam edeceğim.

Sadece Oya Akman için değil, bunların yaptıkları tüm yöntem ve uygulamalar birebir Muammer Keskin’inkilerle tıpa tıp aynı olması iş çok ilginç kılıyor.

Oynanan oyunların tamamında senaryo aynı yerden çıkmış sadece sürekli yok edilecek isimler ve bunları yok etmekle görevli olanlar ve oyuncular değişiyor.

Yapılan tüm yöntemler, Muammer Keskin’in uyguladığı yönetmelerin birebir aynısı, kullanılan kelimeler dahi Muammer Keskin’in kullandığı kelimelerle birebir aynı.

Muammer Keskin; Şişli Belediyesi’nde bir başkan yardımcısının kendi çalışacağı ve kendisinin seçmesi gereken kendine bağlı olan bir müdürü asla ve asla başkan yardımcısına seçtirmez. Şartlar ne olursa olsun mutlak ama mutlak kendisi seçer.

Sadece Gönen Orhan’ın müdür getirme ve başkan yardımcısı seçme hakkı vardır. Onun haricinde kimsenin etkisi ve yetkisi yoktur.

Halbuki, tüm hukuki sorumluluk başkan yardımcısına ve müdüre aittir. Bu iki birim mutlaka birbirine inanan ve güvenen bir ekip olmalı. Biri bi hata yaparsa diğeri o hatayı görmeli. Ama, biri biriyle uyumsuz ve güvensiz bir ekip olursa, o birimde hizmetten ziyade sürekli huzursuzluk yaşanır.      

Seçmek için ısrar eden biri olursa da hemen dışlanır. Randevu alamaz hale getirilir. Etkisizleştirilir. Yalnızlaştırılır. Altından araç alınır. Müdürlükler değiştirilir. Yani, hayatında yaşamadığı kadar baskı ve taciz görmeye başlar.   

İşte, CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda da aynısı. Muammer Keskin, CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’ın sadece görüntüde kalmasını istemişti. Buradaki mesele, Oya Akman meselesi değil. Bu Muammer Keskin’in yapısı gereği böyle.

CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman değil de, kim gelirse gelsin inanın aynısı olacaktı.

Muammer Keskin, şimdilik, sadece, bir tek Gönen Orhan ile uyumlu çalışabiliyor. Onun nedenlerini ve gerekçelerini de ayrıca kaleme alacağım!

Birileri, CHP Şişli İlçe Başkanlığı’ndan bir takım evrakları çalıyor. Onlara göre bu çalma değil yer değiştirme.

Oya Akman’da, garibim bu durumu kamera kayıtlarından yakalıyor. Buda yetmezmiş gibi bir bu durumu ilgili ve yetkililere aktarıyor. Oya Akman’ın yaptığı onlara göre hayati büyük bir hata, Şişli için ise iyi bir kazanım haline geliveriyor.

Yani şapka düşüyor kel görünüyor. Bu durumda ne oluyor, daha doğrusu nasıl bir sonuççıkıyor; Hırsız ev sahibini bastırıyor.

Ondan sonra, Oya Akman oluyor istenmeyen kadın. Oya Akman, kötüymüş de fark edememişiler oluyor. Yok, efendim hata yapmışlar oluyor.

Düne kadar, bir dediklerini iki etmezken Oya Akman Şişli için bir nimetti. Şimdi ise, Şişli’nin başına bela olan ve istenmeyen bir kadın oluverdi.

Şimdi ise, Oya Akman’ın ganimetinin paylaşılması için Muammer Keskin’in talimatı ile ortaya atılmış biri oluverdi.

Oya Akman’a kurulmuş olan ve bundan sonra da kurulacak olan oyunların diğer perdelerini açmaya devam edeceğim!

#Tarihtekerrürdenibarettir

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.