Otopark bariyeri için firma arayanların dikkatine!

Otopark bariyeri için firma arayanların dikkatine!

Otopark bariyeri ihtiyacı olanlar için, en iyi satış firmalarından bir tanesi olan Çözüm Arge'yi denemeleri tavsiye edilir.

Otopark bariyeri satış firması arıyorsanız hoş geldiniz. Motorlu araçların belirli bir tarifeye göre, belirli bir süre zarfında bırakıldığı alanlar genel olarak otopark olarak adlandırılır. Her otopark alanının boyutu ve araç kapasitesi birbirinden farklı olabilmektedir. Sadece birkaç aracın park edebileceği kadar küçük alana sahip olan otoparklarda genel olarak sistem manuel olarak işler. Yani girişte bir gişe bulunur, aracın içeride kaldığı süre hesaplanır, çıkışta ücret tahsil edilir.

Otopark Bariyeri Ne İşe Yarar?
Otopark bariyerleri farklı senaryolara bağlı olarak çalışabilir. Girişi dar olan veya geniş olan otoparklar için farklı uzunluklara sahip bariyer çeşitlerini bulmak mümkündür. Bu bariyerler, istenilen alanlarda yetkisiz girişleri engeller. Buna bağlı olarak otomatik otopark bariyerleri uzaktan da kontrol edilebilir. Otoparka araç geldiğinde bariyer açılarak aracın içeriye girişi sağlanabilir.

Otopark Bariyeri Kullanım Alanları

Bunun yanı sıra sadece otoparklar için değil, otomatik bariyerler farklı alanlarda da kullanılabilir. Örneğin siteler gibi. Sitelerde bulunan park alanları site sakinleri içindir. Dışarıdan herkesin rahat bir şekilde giriş yapması pek hoş karşılanmaz. Bu yüzden plaka tanıma sistemi aracılığıyla ya da uzaktan kumanda vasıtasıyla sadece istenilen araçların ilgili yerlere girişi sağlanabilir. Otopark bariyerlerinin çok yönlü faydası bulunmaktadır. Bariyerler, kamu alanlarında, hastanelerde, otoparklarda, sitelerde kısacası istenilen her yerde kullanılabilir.

BFT Otomatik Çeşitleri

Bariyerlerin teknik özellikleri ürünlerin modellerine bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Çözüm ARGE, BFT otopark bariyer seçenekleriyle hizmet sunuyor. Bazı çeşitler şu şekildedir:

  • BFT MOOVI 30
  • FFT MOOVI 40
  • BFT MOOVI 50
  • BFT MOOVI 60
  • BFT GIOTTO 30

Şeklindedir. Bazı bariyerler 2.5 saniyede açılırken, bazı bariyerlerin açılma hızı 3.0 saniyedir. Günlük açma ve kapama sayısı 1000 üzerinde olan farklı alanlarda kullanılabilir.

otopark-bariyeri-icin-firma-arayanlarin-dikkatine-cozum-arge1.jpg

BFT Bariyer Fiyatları Ne Kadar?
Toplam sipariş adeti, ürünlerin teknik özelliklerine bağlı olarak fiyatlarda değişiklik olabilmektedir. Ortalama fiyatlar 595$ -925$ aralığındadır. Genel olarak ekonomik setler, gövde, kol bağlantı kiti, dikdörtgen kol, kol fitili, fotosel, kol oturma çatalı ve 1 adet uzaktan kumandadan oluşur. Fiyatlar ile ilgili daha kapsamlı bilgilere Çözüm ARGE ile ulaşılabilir.

Otopark Bariyeri Satış Firması

En iyi otopark bariyeri satış firmalarından bir tanesi Çözüm ARGE ‘dir. Tamamıyla kaliteli ürünleri bünyesinde barındıran Çözüm ARGE firması aracılığıyla ihtiyacınız ürünlere kolayca ulaşmanız mümkün. Cozumarge.com.tr, BFT marka otopark bariyerlerinin satışını yapmaktadır. İhtiyaçlarını kendilerine ileterek daha kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.

https://www.cozumarge.com.tr/otopark-bariyeri/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.